Hírarchívum - 2009. március

GDC 2009: Az első adag videó

Megérkezett az első adag videó, amelyek között olyan nevek vannak, mint a Scratch: Ultimate DJ, Red Faction: Guerrilla, Riddick: Dark Athena stb.

GDC 2009: A harmadik nagy adag screenshot

Egy GDC-s képet se hagyunk elkallódni! A harmadik adagban van Americas Army, inFamous, RUSE, Saboteur, Split Second, Wolfenstein, és sok más is!

GDC 2009: A World of Goo alkotói a DRM ellen

A World of Goo állítólag azon játékok közé tartozik, amelyek a legnagyobb áldozataivá váltak a kalózkodásnak, a készítők mégsem rajonganak a másolásvédelemért.

GDC 2009: A Castle Crashers az év XBLA-s címe

Lezárult a legutóbbi XBLA Awards szavazás, a végeredmény pedig hozta a papírformát: az év Xbox Live Arcade játéka a Castle Crashers című produktum lett.

GDC 2009: 26-tól elérhető a Resistance 2 DLC-je

Az Insomniac ma bejelentette, hogy holnapután elérhetővé válik a Resistance 2 DLC-je, valamint egy javítás is érkezik majd a játékhoz.

GDC 2009: Hivatalos RUSE bejelentés

Ma már beszámoltunk róla, ám végre a hivatalos bejelentés is megtörtént: készül a RUSE, amely forradalmasítja a stratégiai játékok műfaját.

GDC 2009: OnLive - a jövő játékplatformja

Úgy tűnik, az idei GDC hemzseg az új platform-bejelentésektől: az OnLive létezéséről régóta tudni, de hivatalosan még csak most várható a bemutatása.

GDC 2009: Fejlődik a Games for Windows Live

A Microsoft szerint egyre inkább gyarapszik a Games for Windows Live felhasználói bázisa, a most bejelentett újdonságoknak köszönhetően pedig fejlődik is.

GDC 2009: Cross Edge - a legjobbak összefognak

A Cross Edge egy a legnagyobb japán szerepjátékgyárosok összefogásával készülő RPG, amely több sikercím karaktereit szerepelteti egy játékban.

GDC 2009: Hellion bejelentés képekkel

Bár sokan elítélik a "sötét" középkor kifejezést, a Flying Fish Works munkatársai most bebizonyítják, hogy márpedig ennél ridegebb periódus nem volt a történelemben!