Hírarchívum - 2009. március

GDC 2009: Tom Clancy: Ruse, az RTS-ek forradalma

A vártnál kissé korábban került a nyilvánosság elé a legújabb Tom Clancy játék híre, amely minden szemszögből forradalmasítja majd az RTS-ek műfaját.

GDC 2009: Ninja Gaiden Sigma 2 látnivalók

Tizenhét új kép és egy premier trailer is érkezett a múlt héten bejelentett Ninja Gaiden Sigma 2-ből. Ryu Hayabusa hamarosan visszatér tehát!

GDC 2009: Zeebo - új játékkonzol a láthatáron

A Zeebo konzol azoknak készült, akik újak a játékvilágban, és nem akarnak 50-70 dollárt költeni egy friss címre, helyette beérik az olcsóbb, régebbi alkotásokkal.

GDC 2009: A screenshotok második eljövetele

Megérkezett a második adag screenshot az idei GDC-ről. A felhozatal megint soványka, de akad például Legends of Wrestlemania, Madden NFL 10, NFS és Red Faction is.

GDC 2009: Bemutatkozik a Strength of the Sword

Az Ivent, mint frissen alakult független játékfejlesztő stúdió bemutatta első játékát, az aranyos, rajfilmes grafikával megáldott Strength of the Swordot.

GDC 2009: 11 milliárd dolláros üzlet a PC játék

Sokan azt mondják, hogy a konzolok megölték a PC játékok piacát, pedig nem így van. A PC Gaming Alliance szerint az öreg vas még mindig 11 milliárdos üzlet.

GDC 2009: Nagy bejelentésekre készül a Microsoft

Az Official Xbox Magazine munkatársai már tudhatnak néhány dolgot, ugyanis egy blogbejegyzésben elárulták, hogy a mai nap folyamán nagy bejelentésekre számíthatunk.

GDC 2009: Új játékon dolgozik a Team Ninja

YYosuke Hayashi, a Ninja Gaiden rendezője a GDC-n egy újságírónak elmondta, hogy a Sigma 2 mellett egy teljesen új játékon is dolgozik csapata, a Team Ninja.

GDC 2009: A Deep Silvernél a Whispered World

A Deep Silver megszerezte a tavalyi GDC-n bejelentett Whispered World kiadási jogait. A kézzel rajzolt kalandjáték még idén megjelenik!

GDC 2009: Killing Floor bejelentés képekkel

A Topwire Interactive bejelentette, hogy a díjnyertes Killing Floor UT2004 mod feljavított változata idén önálló játékként is megjelenik majd a boltok polcain.