Hírarchívum - 2009. március

GDC 2009: Jelentkezés az OnLive bétára

Tegnap jelentették be, hogy milyen is lesz az OnLive névre hallgató szolgáltatás, mától pedig bárki jelentkezhet az év végén kezdődő bétára.

GDC 2009: 50 millió eladott Nintendo Wii

A Nintendo legújabb jelentéséből tudtuk meg, hogy a Wii várhatóan még ebben a hónapban átlépi az 50 milliós eladott darabszámot világszerte. Gratulálunk!

GDC 2009: Katamari Damacy Tribute bejelentés

A Namco Bandai jóvoltából idén visszatér a Katamari Damacy! Az új, kizárólag Playstation 3-ra készülő Tribute immáron 1080p Full HD felbontásban fog pompázni!

GDC 2009: Az első Fallout Online artwork

A Fallout Online egyik dizájnere nyilvánosságra hozott egy képet a készülő játékból, amely a város egyik negyedét mutatja be az érdeklődőknek.

GDC 2009: Júniusban érkezik a Spore kiegészítője

A Maxis által fejlesztett Spore hamarosan kiegészül, egészen pontosan június 23-án várhatjuk a Galactic Adventures alcímet viselő játék megjelenését.

GDC 2009: Hivatalos Star Trek DAC bejelentés

Már írtunk a legújabb Star Trek háték készültéről, ám a mai napon hivatalosan is bejelentették a készülő alkotást, amelyet a Naked Sky Entertainment fejleszt.

GDC 2009: PS3 firmware frissítés érkezik a héten

Egyenesen San Franciscoból, a GDC-ről kaptuk a hírt, miszerint a Sony még ezen a héten kiadja a Playstation 3 legújabb, 2.70-es firmware frissítését.

GDC 2009: iPhone sikerek az IGF Mobile Awards-on

Az Independent Games Festival a GDC független játékfejlesztői rendezvénye, melynek díjátadóján idén taroltak az iPhone játékok!

GDC 2009: Új Xbox dev kitet kapnak a fejlesztők

Új Xbox 360 development kitet kapnak a Microsoft konzoljára fejlesztő stúdiók. A kifejezetten nekik készített konzol szexi fekete-kék színben ragyog!

GDC 2009: The Agency és DC Universe megjelenés

A minap a Sony Online Entertainment bejelentette, hogy az idei évben már nem jelenik meg a The Agency és a DC Universe Online, csak valamikor 2010-ben.