Hírarchívum - 2009. március

GDC 2009: A Microsoft is rágyúr a PC-s játékokra

A Microsoft a Gears of War és a Halo 2 PC-s verzióján kívül nem sok számítógépes játékkal rukkolt elő az utóbbi időben - ám ha minden igaz, ez változni fog!

GDC 2009: Egy perces God of War III gameplay

Egy vadi új videó jelent meg a Sony által fejlesztett God of War harmadik részéről, amely a játék egy izgalmas jelenetét mutatja be, gameplay videó formájában.

GDC 2009: A Game Developers Choice nyertesei

A Game Developers Choice díj a játékipar legnagyobb alakjainak az elismerése. Lássuk, hogy a fejlesztők szerint mik voltak az elmúlt év legütősebb címei!

GDC 2009: PS3-ra is elkészül a The Last Remnant

A The Last Remnant Xbox 360-ra tavaly novemberben, PC-re pedig a napokban jelent meg. A Square a mai GDC-n elárulta, hogy már készül a PS3-as verzió is!

GDC 2009: Felfedték a COD: Modern Warfare 2-t

Az Infinity Ward végre hivatalosan is bejelentette a Modern Warfare folytatását, amely a jelek szerint november 10-én már az üzletek polcaira kerülhet.

GDC 2009: Odafigyelnek a PC-s Guitar Hero-ra is

Nem lett valami jó a Guitar Hero korábbi részeinek a PC-s átirata, a játék szaggatott, és bizony a kontrollerből is hiány volt. A World Tournál mindenre odafigyelnek már!

GDC 2009: Assassins és Splinter mozi készülhet

A Far Cry és a Prince of Persia után az Assassins Creedet és a Splinter Cellt is megfilmesítené a UbiSoft. Csak Uwe Boll neve ne kerüljön elő!

GDC 2009: Japánban játszódik majd a Fallout 4?

A minap néhány tiszteletre méltó fejlesztő leült beszélgetni a nagyközönség elé, s kiderült, hogy már fejlesztés alatt áll a Fallout negyedik része.

GDC 2009: Kojima új játékon munkálkodik

Hideo Kojima, a Metal Gear sorozat atyja hivatalosan is bejelentette, hogy új játékon dolgozik, ám a bejelentésre még várnunk kell egészen nyárig.

GDC 2009: Ilyen lesz a Postal harmadik része

A GDC-n egy vadi új videó jelent meg a Postal harmadik részéről, amely a pre-beta állapotban lévő játékból származik, de már így is remeknek tűnik.