Hírarchívum - 2009. március

GDC 2009: Új játékokat jelentett be a Sony

A Game Developers Conference rendezvényen bejelentette a PhyreEngine egy javítását, valamint előállt néhány új játékkal is, amelyek hamarosan megjelennek majd.

GDC 2009: A negyedik nagy galériafrissítés

Újabb screenshotok érkeztek San Franciscoból. Van Bionic Commando, CryEngine 3, Guitar Hero, Harry Potter, Terminator, Wheelman és még pár más finomság!

GDC 2009: A második adag videó

Megérkezett a második adag videó is, olyan nevekkel, mint az Atlantica Online, RUSE, Ninja Gaiden Sigma 2, WWE Legends of Wrestlemania, UFC 2009 stb.

GDC 2009: Bemutatkozik a Legio

Az Ice Game Studios fejleszti a Legio címet viselő játékot, amely egy körökre osztott stratégia lesz, s magába foglalja több fantasztikus játék szabályrendszerét.

GDC 2009: Máris kihívóra talált az OnLive

Még csak tegnap mutatták be a készítői által a jövő játékplatformjaként titulált OnLive-ot, máris megérkezett az első kihívó Dave Perry és új cége személyében.

GDC 2009: Akár nyolc évet is várhatunk új Resi-re

A Resident Evil 5 producere, Masachika Kawata jóslata szerint a sorozat következő részére akár nyolc évet is várhatnak majd a rajongók, jobb esetben pedig négyet.

GDC 2009: Májusban jön az új Bionic Commando

Várakozásaink, találgatásaink beigazolódtak, az új generációs Bionic Commando még a nyár előtt tiszteletét teheti konzoljainkon, számítógépeinken.

GDC 2009: Hegymászós játékot készít a Nintendo

A GDC-n épp most fut a Nintendo konferenciája, melyen a japán óriás új játékot mutatott be. A Rock and Roll Climber az első gitározós hegymászó szimulátor!

GDC 2009: Úton a C&C: Generals második része?

Bár régóta olvashatunk pletykákat egy esetleges Command & Conquer: Generals folytatásról, most végre szinte biztos bizonyíték van a készültére.

GDC 2009: Késik a Playstation 3 firmware frissítés

Ma hajnalban számoltunk be róla, hogy még ezen a héten megjelenhet a legújabb Playstation 3 firmware. A Sony azóta cáfolta a hírt, a frissítés áprilisban jön.