Hírarchívum - 2009. május

Másodszor is kiegészül a Spellforce II

Faith in Destiny alcímmel készül a Spellforce II legújabb kiegészítője, amely számos játékmenetbeli újítással és az eredeti sztori folytatásával várja a játékosokat.

Készül a The Lord of the Rings: Aragorns Quest

A Warner Bros. Interactive égisze alatt jelenik meg a legújabb Gyűrűk Ura játék, amelyben a Vándor, vagyis Aragorn bőrébe bújva kalandozhatunk.

Sokat változott a Splinter Cell: Conviction

A Ubisoft egyik munkatársa, UbiRazz a a Splinter Cell: Conviction fórumán elárulta, hogy hamarosan nagy meglepetések érik majd a sorozat kedvelőit.

E3 2009: Elmarad a Dead Rising 2 bemutató

Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem lesz kint az idei kiállításon a Dead Rising második része, a japán fejlesztők ugyanis lemondták az utat a sertésinfluenza miatt.

Lemezen is megjelennek a Watchmen-epizódok

A Watchmen-játékokat fejlesztő Deadline Games egyik munkatársa egy interjú során erősítette meg, hogy lemezen is megjelennek az egyébként letölthető epizódok.

Visszahívják a hibás Terminator játékokat

Az Evolved Games bejelentette, hogy visszahívják a betegeskedő telepítővel rendelkező PC-s Terminator Salvation játékokat, működő verzióra cserélve őket.

Újra itt a késő esti galériamánia

A későn fekvők kedvéért újra itt az esti galériamánia. Van APB, Battlestations, Blur, Fight Night, Prototype, Red Faction, és minden más jóság!

inFamous - Megjelenés előtti hangulatfokozó

Alig több, mint egy hét múlva megjelenik a Sucker Punch által fejlesztett inFamous, amely nagyszerű kikapcsolódásnak ígérkezik minden PS3 tulaj számára.

Az első Need for Speed: Nitro előzetes

Megérkezett az EA Montreal által fejlesztett, Nintendo DS-re és Wii-re megjelenő Need for Speed: Nitro első kedvcsináló videója, ami igazán hangulatosra sikeredett.

Aliens vs. Predator - hivatalos képek és egy trailer

Befutottak az első hivatalos screenshotok a Rebellion műhelyében PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készülő új Aliens vs. Predatorból. A látnivalókat egy premier trailer kíséri!