Hírarchívum - 2009. május

E3 2009: Még egy hét... Ezt csak kibírjuk már valahogy

Még egy hét... Ezt csak kibírjuk már valahogy. Június elején azonban robban a bomba. Mi már számoljuk a napokat, ideje neked is összefirkálni a naptárat!

S.T.A.L.K.E.R.: Anthology bejelentés és új képek

A GSC GameWorld nemrég bejelentette, hogy piacra kívánja dobni az ezüst kiadású S.T.A.L.K.E.R: Antology-t, amely tartalmazza eddigi játékaikat.

Lords of Shadow lenne Kojima vadi új játéka?

A Playstation World állítása szerint ők már tudják mi lesz Hideo Kojima új játéka, s a következő számban leleplezik. Valóság, vagy jól megtervezett reklámfogás?

Egy héttel később jelenik meg a FUEL

A Codemasters bejelentette, hogy késni fog a 26-ára várt FUEL megjelenése, de szerencsére csak egyetlen röpke héttel. Az új dátum június 5-e.

Friss screenshot válogatás óriás gyilkos pandával

Ahogy felkel a nap, te is ébredsz - énekelte Bereczki Zoltán az Oroszlánkirályban. Hát itt egy újabb nap, ébredjünk friss, ropogós screenshot válogatásra!

Nyerj eredeti Sacred 2: Fallen Angel játékokat!

Nyereményjátékunkban a cdv-seven m jóvoltából négy darab eredeti Sacred 2: Fallen Angel játékot nyerhetsz az általad kiválasztott platformra. Tippelj és zsebelj be mindent!

Burnout Paradise - új kiegészítő érkezik júniusban

Egy egész szigettel bővíti a Burnout Paradise játékterét a júniusban megjelenő kiegészítő, emellett új verdákra és versenyekre is számíthatnak a rajongók.

Sziget 2009: Diákjegyek továbbra is féláron!

Biztos sokan hallottátok már, hogy a felsőoktatásban tanuló diákok akár 50%-os kedvezményt is kaphatnak a Sziget jegy árából. Még nem késő szervezkedni!

Novemberben érkezik az Assassins Creed 2?

Egy beszélgetés során a Gamestop fejese, David W. Carlson elárulta, hogy mely játékokat várják az idei esztendőben, s az Assassins Creed 2 is köztük szerepelt.

Diablo III - Vadi új sceenshotok és artworkök

Vadi új screenshotok és artworkök jelentek meg a Blizzard által fejlesztett és hatalmas tömegek által várt Diablo 3 kapcsán, amely fantasztikusnak ígérkezik.