Hírarchívum - 2009. május

Majdnem ötmillió Resident Evil 5 talált gazdára

Remekül teljesít a Capcom által piacra dobott Resident Evil ötödik epizódja, ugyanis majdnem ötmillió példány talált már gazdára világszerte a két konzolon.

Diablo III - Újabb kedvcsináló trailer

Néhány napja érkeztek új Diablo III artworkök, amelyekből most egy előzetes is készült, ahol már a lények mozgását is megleshetjük.

Bemutatkozik a Victory: The Age of Racing

Ígéretes MMO készül kizárólag PC-re a Vae Victis-srácok kezei alatt. A Victory egy fiktív világban játszódik, mi pedig hatvanas évekbeli F1-es járgányokkal versenyezhetünk!

E3 2009: Három bejelentéssel készül a Square Enix

Nem kevesebb, mint három nagy bejelentéssel készül az idei, hamvaiból feltámadó E3-ra a Final Fantasy sorozat fejlesztőcsapata, a méltán híres Square Enix.

Family Fun Football - focit az egész családnak!

A Tecmo Bowl után újabb amerikai focis játék fejlesztésébe kezdett a Ninja Gaident is jegyző cég: a Wii-exkluzív sportjáték elsősorban az alkalmi játékosokat célozza meg.

Tíz játékot tervez idén iPhone-ra a Capcom

Nincs két hete, hogy megjelent iPhone-ra a Resident Evil: Degeneration, de a Capcom újabb tíz játék átiratán gondolkodik - a pontos neveket még jótékony homály fedi.

Gamekapocs Találkozó - 2009.06.13-án

A dátum már ismert, 2009. június 13. Remélhetőleg már minden érdeklődő értesült arról, hogy eme napon megrendezésre kerül A GK Találkozó!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő hét nem ígérkezik túl izgalmasnak, egyedül az inFamous éri majd meg a pénzét - az viszont kötelezően beszerzendő minden PS3-tulajdonosnak!

Fél perces Max Payne 3 teaser videó

A GDC-n bejelentett játékból eddig csak egy képet láthattunk, amelyen az idősödő Max tűnt fel, ám most megérkezett az első, nagyon rövid teaser videó.

Modern Warfare 2 - A legfrissebb trailer

Vártuk már nagyon a friss előzetest, mert eddig csupán 3 teasert láthattunk a minden bizonnyal sokak által várt Modern Warfare folytatásából.