Hírarchívum - 2009. május

Színre lép Méregcsók az Arkham Asylumban

Folytatódik a Batman: Arkham Asylum gonosztevőinek mozgóképes bemutatója, ezúttal Poison Ivy, azaz Méregcsók néz farkasszemet a Sötét Lovaggal.

E3 2009: Újabb kiadókat hátráltat a H1N1

Úgy tűnt, idén végre sikerül feltámasztani az igazi E3-at, ám ezúttal a sertésinfluenza tesz keresztbe a kiállítóknak - most a KOEI és a Square Enix jelentett be rossz híreket.

Új Star Wars: Battlefront érkezik kézikonzolokra

Új résszel bővül a Star Wars: Battlefront sorozat, azonban az Elite Squadron csak és kizárólag PlayStation Portable-re és Nintendo DS-re jelenik majd meg.

Red Faction: Guerrilla - tölthető a multis demó

Befutott a Red Faction: Guerrilla többjátékos demója is, amely egyelőre kizárólag a PlayStation 3 és az Xbox 360 játékosok számára érhető el.

Végére ért a számláló Kojima oldalán, új kezdődött

Végére ért a napok óta tartó visszaszámlálás Hideo Kojima következő játékának oldalán, s ennek örömére egy új kezdődött. Úgy tűnik, hogy az E3-ig várnunk kell.

Újra mozgásba lendült a Heavy Rain

Újra mozgásban láthatjuk a Quantic Dream által fejlesztett játékot, valamint megtudhatunk néhány érdekességet a cég következő játékáról is.

Team Fortress 2 - ingyenes hétvége a Steamen!

A Valve srácok jó cimborák: a hétvégén nem csak, hogy jön az új Spy illetve Sniper frissítés, de minden kedves Steam-felhasználó ingyen nyomulhat a játékkal.

Tiberium - újabb videók a törölt játékból

Két újabb, ezúttal ingame videó bukkant fel a tavaly szeptemberben törlésre került Tiberium projektből - a két videó a helyszíneket és a grafikát mutatja be.

Bearanyozódott az Armed Assault folytatása

A srácok a Bohemiánál sikeresen befejezték a nagysikerű Armed Assault folytatását! A taktikai lövölde május 29-én jelenik meg először Németországban.

Modern Warfare 2 ingame pillanatok

Néhány új jelenettel kibővülve, az Infinity Ward jóvoltából befutott a második teaser is korunk hadviselésére épülő Modern Warfare 2-ből.