Hírarchívum - 2009. május

HWSW: Hullámokat gerjeszt a Google

Az új Google Wave szolgáltatáson belül a beszélgetések és a dokumentumkezelés egyenlő hangsúlyt kap, így téve akadálytalanná a közös munkát - írja a HWSW.

E3 2009: PS3-as horror játékot készít az Epic?

Egy Sony-közeli, külföldi újságírók szerint igen megbízható forrás tudni véli, hogy az Epic egy vadi új, Playstation 3 exkluzív horror játékot mutat be az idei E3-on.

E3 2009: Újabb kiállítás előtti trailer-csomag

Egyetlen éjszaka alatt megint irgalmatlan mennyiségű videó gyűlt össze a jövő héten kezdődő E3 kapcsán. Az összeállításban nagyon jó címek szerepelnek, ne hagyd ki!

Eminem és Jay-Z népszerűsítik a DJ Herót

Az új őrület a DJ Hero lesz, ez kétségtelen. A gitárok és dobok után keverőpult mögé állhatunk, hogy szórakoztassuk népes közönségünket valamelyik jobb szórakozóhelyen.

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Ismét dobogón a Grand Theft Auto IV, Wolverine még mindig tartja pozícióját, s ezúttal sem az Euro Truck, sem a Táltos Paripám nem jutott be a legjobb tíz közé.

LEGO Indiana Jones - a kaland folytatódik

The Adventure Continues alcímmel hivatalosan is bejelentették a LEGO Indiana Jones folytatását, amely új jelenetekkel és pályaszerkesztővel várja a játékosokat.

Natural Selection II - befutottak az első látnivalók

Megérkezett az első pár kép és az első igazi teaser videó is, a már önálló játékká vált Natural Selection II-ből, mely két csapatot uszít egymás ellen.

E3 2009: Négy tonna új screenshot a galériában

Közeleg az E3, durva tempót diktálnak a kiadót, de álljuk a sarat! Ezúttal egy halom új kép érkezett, amolyan kiállítás előtti étvágygerjesztőnek.

Lesz Slim PlayStation 3, de még nem mutatják be

Újabb pletykák röppentek fel az új, vékonyabb PlayStation 3-mal kapcsolatban. Egy meg nem nevezett belsős informátor szerint lesz Slim változat, de még nem leplezik le.

Októberben jön a Dead Space: Extraction

A tavaly megjelent Dead Space meglepően jól sikerült, ám a Wii-tulajdonosok kimaradtak az élményből. Az EA számukra októberben szállítja az exkluzív részt.