Hírarchívum - 2009. május

E3 2009: Egy indulás előtti trailer-négyes

Noha az E3 még csak jövő héten kezdődik, már most kezdenek szállingózni a rendezvényre készített trailerek. Első körben négy videót vehetünk szemügyre.

Wentworth Miller lesz a Bioshock film főszereplője?

Wentworth Miller, a Szökés című sorozat Scofieldje játszhatja a Bioshock mozifilm főszerepét. A hírt elsőként maga a sztár csiripelte el a Twitteren!

E3 2009: Left 4 Dead 2 leleplezés várható

Nem ússza meg folytatás nélkül a Counter Strike sorozatot készítő Turtle Rock Studios multiplayerre kihegyezett zombigyilkolós hentesszimulátora, a Left 4 Dead.

E3 2009: Négy év után felbukkanhat a Killing Day

A 2005-ös E3 nagy Playstation 3 leleplezésekor bejelentett Killing Day sokáig hallgatott magáról. Már azt hittük, hogy leállították a fejlesztést, de van még remény!

Homefront - a Frontlines alkotóinak új FPS-e

Régóta tudni, hogy új játékon dolgoznak a Kaos Studiosnál, azonban a hivatalos bejelentésig máig várni kellett, a tényleges bemutatóra pedig vélhetően az E3-on kerül sor.

E3 2009: Nagy bejelentések a konzolgyártóktól?

A pletykák szerint a tavalyinál lényegesen izgalmasabb konferenciákra számíthatunk a három nagy konzolgyártótól, ugyanis mindegyikük készül valami nagy bejelentéssel.

Új játékon dolgozik a Ninja Gaiden atyja

Rövid szünet után visszatér Tomonobu Itagaki, aki egy új X360-exkluzív játékon dolgozik - a mester viszont ezúttal nem akciójátékot fejleszt, hanem valami mást.

Iskolakezdéskor jön a Guitar Hero ötödik része

Egy héttel a The Beatles: Rock Band megjelenése előtt érkezik a Guitar Hero 5, a boltokba kerülés napja pontosan az iskolakezdésre, szeptember 1-jére esik majd.

Készül a Warhammer 40.000: Space Marine

A Relic bejelentette, hogy egy teljesen új, Warhammer világában játszódó játékon dolgozik, amelyben egy Űrgárdistát alakíthatunk majd, s csak konzolokra jelenik meg.

E3 2009: Az Electronic Arts kiállításra szánt játékai

Az Activision után a Electronic Arts is bejelentette, hogy miket visz a következő héten megrendezendő kiállításra. Szép hosszú listát állítottak össze!