Hírarchívum - 2009. május

A Ubisoft sikervárományos folytatásai még idén

A Ubisoft bejelentette pénzügyi terveit, amelyben az szerepelt, hogy még az idei esztendőben piacra dobja sikeres játékainak folytatásait, az újakat pedig jövőre.

E3 2009: Az Activision felhozatala

Az Activision nyilvánosságra hozta, hogy melyik játékokat mutatja be a jövő héten kezdődő Electronic Entertainment Expo-n, vagyis az E3-on.

Giga galériafrissítés a reggeli kakaó mellé

Lassan itt a hétvége, mi meg még nem is galériáztunk a héten. De bepótolva minden hiányosságot, következzenek az elmúlt napok legütősebb screenshotjai.

Unreal Tournament III - ingyenes hétvége!

Hiába, azért PC-snek lenni még mindig jó, főleg ha használunk Steamet is. A Left 4 Dead és TF2 után most az Unreal Tournament III lesz az ingyenes hétvégi program!

Superstars V8 Racing - képek és premier trailer

Néhány kép és egy friss trailer formájában új látnivalók érkeztek a Superstars V8 Racingből. A játékot a Black Bean Games fejleszti, megjelenés június 26-án!

Gladiátoros játékot fejlesztenek a Conduit alkotói

Nem bírt várni az E3-ig a High Voltage Software sem, idő előtt leleplezték új munkájukat, mely egy Wii-exluzív gladiátorokat egymásnak eresztő verekedős játék lesz.

Call of Duty 4 - 13 millió játékos, csak a Live-on

Körülbelül másfél éve jelent meg a Call of Duty 4: Modern Warfare, azonban a népszerűsége töretlen. Mára 13 millióan játszanak vele online, csak X360 konzolon.

Október végén kerül boltokba a BioShock 2

Az amerikai megjelenés előtt négy nappal, október 30-án érkezik Európába a BioShock várva-várt folytatása, derült ki egy mai Take-Two helyzetjelentésből.

Fényképek a Duna Plazás Guitar Hero versenyről

Tegnap sikeresen lezajlott Duna Plazás a Guitar Hero: Metallica verseny, melyen nem kevesebb, mint 30 csapat indult! A bulin mi is ott voltunk, következzenek a képek!

Késik a Mafia 2 és a Red Dead Redemption

Két, sokak által nagyon várt játék csúszását jelentette be a Take Two. Később jelenik meg a kedvencünk, a Mafia 2 és a Red Dead Redemption is.