Hírarchívum - 2009. május

E3 2009: Nagy műsorral készül a Lionhead is

A Lionhead a Twitteren keresztül csiripelte el, hogy nagy műsorral készülnek az E3-ra: a bemutatóra ismét a Microsoft konferenciáján kerül sor.

Bezárja virtuális kapuit a The Matrix Online

5 év után sajnálatos módon bezárja kapuit a Sony Online Entertainment által üzemeltetett Matrix Online, amely kevés játékosban hagyott igazán mély nyomot.

Lezárult a Sacred 2: Fallen Angel nyereményjáték

Nyereményjátékunkban a cdv-seven m jóvoltából négy darab eredeti Sacred 2: Fallen Angel játékot sorsoltunk ki. A szerencsés nyerteseknek gratulálunk!

DJ Hero - Az első ingame pillanatképek

Az Activision ma nyilvánosságra hozta az első trailert a játékból, s mellette befutottak az első ingame screenshotok is, amelyen szemügyre vehetjük a játékmenetet.

E3 2009: A mai második videóözön

Ismét összegyűlt egy csokorny videó, olyan nevekkel, mint a Dantes Inferno, Lost Planet 2, Marvel: Ultimate Alliance 2, NHL 10, Need for Speed: Shift stb.

Folytatódik Kojima rejtélyes visszaszámlálója

Már vihar tombol Hideo Kojima rejtélyes visszaszámlálójánál, valamint feltűnik egy új arc, egy új logo és még több, egyelőre megválaszolatlan kérdés.

E3 2009: Kedvcsinálók a rendezvény kezdete előtt

Még az indulás előtt szemügyre vehetünk megannyi új, kedvcsináló videót, amelyek között megtalálható többek között a Mass Effect 2 és a DJ Hero is.

E3 2009: Készül a Brink, a Bethesda újabb játéka

Még az E3 kezdete előtt a Bethesda és a Splash Damage bejelentette közös gyermeküket, amely a Brink nevet viseli és vélhetően egy sci-fi lesz.

Transformers 2 trailer, videóinterjú és hírbomba

Négy igazán remekül sikerült videó kíséretében megérkeztek az első infók az új Transformers mozifilm alapján készült Revenge of the Fallen: The Game-ről.

Felfedték a Prototype rendszerkövetelményeit

Az Activision tegnap bejelentette a Prototype minimum rendszerkövetelményeit - mindezt elnézve azért be kell valljuk, hogy igazán baráti lett a lista!