Hírarchívum - 2009. június

Július 9-én érkezik a Battlefield 1943

A szomorú halasztás után végre megjelenik a Battlefield 1943, a sorozat új epizódja, egyelőre csak Playstation 3-ra és Xbox 360-ra, 15 dollárért.

Hamarosan érkezik a Lost Planet 2 demója

Az E3-on kipróbálható volt a sikervárományos Lost Planet 2 demó verziója, s hamarosan az Xbox Live hálózatáról is letölthető lesz az érdeklődők számára.

Ismét kiegészül az Everquest mindkét része

A Sony Online Entertainment bejelentette, hogy hamarosan kiegészül a nagysikerű Everquest mindkét epizódja, az első novemberben, a második jövő év elején.

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

A jövő hét még a játékokat nézve is a filmek rajongóinak kedvez: megjelenik az új Harry Potter és az Ice Age, de western témában érkezik a Call of Juarez: Bound in Blood is.

Champions Online - augusztusban indul a nyílt béta

Hosszas várakozás és fejlesztés után úgy tűnik, végre finisbe érhetnek a Champions Online munkálatai, s augusztusban kezdetét veheti a nyílt bétatesztelés.

Elhunyt Michael Jackson

A napokban ötvenévesen elhunyt a legendás popsztár, Michael Jackson - a GamesRadar Jacko videójátékos szerepléseinek összegyűjtésével emlékezett meg róla.

GC 2009: 300 - Spárta helyett Kölnben

Augusztusban rendezik Kölnben GamesCom játék kiállítást, s mint Spártában a derék katonákból, itt kiállítóból lesz 300 darab - adta hírül a rendezvény szervezője.

Képlopatok a Ninja Gaiden Sigma folytatásából

A Tecmo által fejlesztett Ninja Gaiden Sigma második részében feltűnnek a harcias és veszélyes női ninják is, akiket szemügyre vehetünk a vadi új képlopatokon.

Így készült a Harry Potter és a Félvér Herceg

Három új videó érkezett, amelyekben megleshetjük, hogyan is készült a Harry Potter és a Félvér Herceg videójáték változata, amely hamarosan megjelenik.

Folytatódik a Duke Nukem Forever fejlesztése

Újabb híreket kaptunk a mostanában eléggé botrányos életű Duke Nukem Foreverről. A 3D Realms hivatalosan is bejelentette, hogy önerőből, de folytatják a projektet.