Hírarchívum - 2009. június

SW: The Old Republic - Újabb ingame jelenetek

Újabb, 5 és fél perc hosszúságú ingame jeleneteket vehetünk szemügyre a Bioware által fejlesztett, Star Wars: The Old Republic nevet viselő MMO kapcsán.

HWSW: Miért bukott meg a Windows Vista?

A Vista fejlesztése rendkívüli módon elhúzódott, soha korábban és azóta sem fordult elő, hogy a Microsoft ennyi ideig dolgozott volna egy új Windowson.

Letölthető az új Harry Potter játék demója

Fél évet kellett várnunk rá, de reméljük, megérte: hamarosan végre mozikba kerül az új Harry Potter filmes adaptációja, s természetesen a játékváltozat sem marad el.

Egyesült a Mythic és a Bioware

Hosszas huzavona után a Warhammer Online-t üzemeltető Mythic érdekében a csapatot egyesítették a Bioware-rel - a jelenlegi fejlesztésekre nem lesz különösebb hatással a fúzió.

Október végén érkezik a Tekken 6

Ezt is megértük, alig kell pár hónapot átaludni a Tekken várva-várt hatodik részének megjelenéséig, mely PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PlayStation Portable-re készül.

Már Sonic is vehetne szeszes italt és cigarettát

Bizony, a szóban forgó kék sündisznó tegnapelőtt töltötte be 18. életévét, miután 1991. június 23-án látta meg a napvilágot, Japánban - felnőtt lett a kék szuperhős.

Valós idejű verseny szimulátor készül a Simbinnél

A SimBin új szimulátoron dolgozik az iOpener Enableddel, amely alkalmat nyújt a játékosoknak, hogy valós időben összemérhessék erejüket profi versenyzőkkel.

Mondd el a véleményed és nyerj PS3-at!

Ismét a véleményedre vagyunk kíváncsiak, hogy ezzel is nagy mértékben segíthesd munkánkat! A kutatásban részt vevők Playstation 3-at és iPodot nyerhetnek!

A filmvásznon is folytatódnak Hitman kalandjai

A közönséget megosztotta az előző Hitman film, volt akinektetszett Timothy játéka, volt aki frászt kapott a fiatalos bérgyilkostól. Ezek ellenére már készül a folytatás.

A Bethesda kezében az id Software

A Betheasda anyavállalata, a ZeniMax Media felvásárolta az id Software céget, így az ő kezükbe kerültek az ígéretesnek tűnő játékok kiadatási jogai.