Hírarchívum - 2009. június

Transformers: Revenge of the Fallen játék intró

Elérkezvén a megjelenés hétvégéjéhez, megtekinthetjük végre az új Transformers játék, a Revenge of the Fallen cinematic intróját.

A Brothers in Arms is elhagyhatja a világháborút

Úgy fest, hogy a második világháború lerágott csont lett. A Battlefield és a Call of Duty sorozatok után talán a Brothers in Arms is elhagyja nagy világégés csatatereit.

ArmA II - megérkezett és tölthető a demó

Itt van és már bárki számára tölthető a háborús szimulátorok új császárának a demója. Az ArmA II ingyenes verziója szép nagyra sikeredett, 2.5 GB-ot nyom, de ez akadály?

Megjelent az iPhone-ra fejlesztett Mass Effect

Megjelent a Bioware által fejlesztett Mass Effect iPhone-ra szánt változata, amely már megvásárolható az Apple saját online boltjából, 3 dolláros áron.

Need for Speed: Shift - A hivatalos gépigény

Nyilvánosságra hozták az Electronic Arts gondoskodó felügyelete alatt készülő Need for Speed: Shift gépigényét, amely ősszel jelenik meg PC-re és a konzolokra.

Nyerj eredeti PS3-as Prototype játékokat!

Nyereményjátékunkban a BSC Kft. jóvoltából három darab eredeti Prototype játékot nyerhetsz Playstation 3 platformra. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

Gazdára talált az ezüst PSP nyereménykonzol

Nyárköszöntő nyereményjátékunkban egy PlayStation Portable játékkonzolt sorsoltunk ki a Sony Hungária Kft. jóvoltából. Scoo, a nyertes ma átvehette a gépet!

Retro-Gen - A Sega játékai az új kézikonzolon

Sok mai játékos már abban az időben elkezdett játszani, amikor a Sega publikálta a leghíresebb játékokat a saját konzoljára. Hamarosan újra átélhetjük az érzést.

Dawn of War II - A beígért csata

Ahogy azt a fejlesztők ígérték, megérkezett az újabb videó, amely az 1.4-es patch újdonságait tárja elénk, az Orkok és az Űrgárdisták között zajló csata folyamán.

Crackdown 2 - Megújul Pacific City városa

Az idei E3-on jelentette be a Microsoft, hogy készül a nagysikerű Crackdown folytatása, amelyet ezúttal másik csapat fejleszt, s megújul a jól ismert Pacific City is.