Hírarchívum - 2009. június

Szeptemberben jelenik meg az Aion

Már nem kell sokat várni, hogy mindenki belevethesse magát az Aion csodálatos világába, ugyanis az NCsoft által fejlesztett játék szeptemberben érkezik.

Dawn of War II - Nagy háború közeleg

A Relic nemrég egy videót tett elérhetővé, ami bemutatja a játékban helyet kapó újdonságokat, amik a 'There Is Only War' nevű update-tel válnak elérhetővé.

Max Payne 3 - Az első képek az új helyszínről

Végre ingame képeket is láthatunk a megvénült, Bruce Willis hasonmásnak tűnő Max-ről. A képek alapján nagyon szép játéknak ígérkezik a Max Payne 3.

Megjelenés előtt kipróbálható az új Need for Speed

Már jóval a megjelenés előtt, július végén kipróbálható lesz a Need for Speed: Shift, ehhez mindössze ki kell látogatni a Budai Várba, a Hungaroring Fest-re.

A héten megjelenő játékok és filmpremierek

Kicsit megkésve közöljük a heti megjelenési listát, azonban semmilyen esetben sem hagynánk ki, annyira jónak tűnik a következő napok felhozatala.

Július elején érkezik a Punisher: No Mercy

A ZEN Studios bejelentette, hogy július 2-án megvásárolhatóvá válik a Punisher: No Mercy, a Playstation Network hálózatán keresztül, 10 dolláros áron.

Hamarosan gyorsabb lesz az Xbox 360 Dashboard

Sokan panaszkodtak a lassú Dashboard miatt, így az Xbox Live guruja, Major Nelson bejelentette, hogy a Microsoft már dolgozik a javításon, amivel sokkal gyorsabb lesz.

Év végén indul a Final Fantasy XIV béta tesztje

A Square Enix európai oldalán megjelentek új álláshirdetések, amelyekben Game Mastereket és tesztereket keres a csapat legújabb MMO játékához.

Felfedték a Guitar Hero 5 lemezborítóját

Felfedték a Neversoft Interactive által fejlesztett Guitar Hero 5 lemezborítóit, amelynek köszönhetően néhány apróságot megtudhatunk a játékról.

Xbox 360-ra is megjelenik a Serious Sam 3?

Múlt hónapban jelentették be a Croteam munkatársai, hogy készül a Serious Sam harmadik része, s máris sokan az Xbox 360-as változatról beszélnek.