Hírarchívum - 2009. június

Multiplatform játékon dolgozik a CryTek Budapest?

Kristopher Howl saját kis weblapján egy érdekes, új információ bukkant fel, miszerint az ausztráliai úriembert alkalmazta a sokunk által ismert CryTek.

Újabb PS3-as címen dolgozik a Media Molecule

Ez azért jó hír, mert nem kevesebbet köszönhetünk nekik, mint a Sony konzoljának egyik legkedveltebb játékát, a méltán népszerű Little Big Planet című produktumot.

Kiszivárgott a CoJ: Bound in Blood gépigénye

A Techland bejelentette a Call of Juarez előzményeit feldolgozó, Bound in Blood alcímet viselő videójátéknak a minimum rendszerkövetelményét.

PSP-re is megjelenik a GTA: Chinatown Wars

A Rockstar Games bejelentette, hogy Nindendo kézikonzolja, a DS után a Sony üdvöskéjére, azaz PSP-re is megérkezik a GTA Chinatown Wars.

Októberben érkezik a Max Payne harmadik része

Legalábbis a Play.com értesülései szerint nem csak a Gran Turismo 5, hanem a Max Payne harmadik részének a megjelenési dátumát is tudni vélik.

Starcraft 2 - Csata a Zergek és a Protossok között

Megérkezett a legújabb Battle Report a Blizzard által fejlesztett stratégiai játékból, amelyben a Zergek és a Protossok közti csatát vehetjük szemügyre.

Novemberben végre megérkezik a Gran Turismo 5?

A Sony konzoljára szánt legütősebb autós játékot már rengetegen várják, s a Play.com munkatársai úgy vélik, hogy már csak novemberig kell kibírni a játék nélkül.

Végre megvan a Mini Ninjas gépigénye!

Kiszivárgott a Mini Ninjas gépigénye, ám a megjelenés továbbra is messze van. A PC-s, a PS3-as, az Xbox 360-as, a Wii-s és a DS-es verzió is csak év végén érkezik!

Dragon Ball Z: Raging Blast - az első trailer

Az elmúlt héten befutott az első ingame videó a Playstation 3-ra és Xbox 360-ra is megjelenő új, Raging Blast alcímet viselő Dragon Ball játékról. Elsőre nem néz ki rosszul!

Az Activision felhagyhat a Sony támogatásával

Bobby Kotick, az Activision ügyvezető igazgatója The Times magazinnak kijelentette, hogy az Activision nem fogja támogatni a Sonyt, ha nem változtatnak az áraikon.