Hírarchívum - 2009. július

Comic-Con 2009: Újabb Halo-érdekességek

A Halo: Reach lehet az utolsó Bungie által fejlesztett Halo, amely ráadásul Natal-támogatást is kaphat, Peter Jackson pedig bejelentette, hogy nem készül el a Halo Chronicles.

Comic-Con 2009: Jön a Force Unleashed PC-re

Rendben, annyira nem ütős bejelentés, mint vártuk, de azért vélhetően a PC-s kollégák örülnek neki, hogy oly hosszú idő után PC-re is megjelenik a The Force Unleashed.

Ghostbusters - túl az egymillión

Annak ellenére, hogy Európában még csak PlayStation-platformokra kapható az új Ghostbusters, a játék eladásai világszerte elérték az egymilliót.

DS-re is megjelenik az Assassins Creed 2

Assassins Creed 2: Discovery címmel várhatóan Nintendo DS-re is megjelenik az Assassins Creed folytatása, igaz, a kézikonzolos változat némileg eltér majd nagytestvérétől.

Resident Evil - más szemszögből

Paul W.S. Anderson beszélt egy kicsit a következő Resident Evil filmről és a várható újdonságokról. Esztétikai szempontból jó hír, hogy Milla Jovovich marad.

Comic-Con 2009: Avatar a kiállításon

James Cameron legújabb filmjével képviselteti magát az idei Comic-Con rendezvényen. A Star Wars trónkövetelőjének tartott moziból játék is készül majd természetesen.

PES 2010 - új Master League információk

A Konami a minap közleményt adott ki a Master League kibővített menedzseri részeivel kapcsolatban, mint például az új pénznem, a támogatások és az ifi csapat menedzselése.

Comic-Con 2009: NBA Live 10 ízelítő

Sport rajongóknak sem kell csüggedniük a mai napon, hiszen az EA Sport fejlesztői azon fáradoznak, hogy elhozzák számunkra az év kosárlabdás sport játékát.

Comic-Con 2009: Command & Conquer 4 videó

Két éve, hogy az EA munkatársai neki fogtak nagyszabású tervüknek, mi szerint a Command & Conquer sorozatot felélesztik hamvaikból és talán most végre sikerül is nekik.

Comic-Con 2009: Halo Legends bemutató

Megérkezett a bemutatója a még idén Xbox LIVE-on megtekinthető Halo mini sorozatnak, melynek készítésében japán legnagyobb anime gyártói is részt vettek.