Hírarchívum - 2009. augusztus

Mégsem készül új Commandos-játék

Mi is beleéltük magunkat, de úgy látszik, feleslegesen. A Pyro Studios cáfolta az új Commandos-játék készültét, a korábbi hírek hamisak voltak.

Októberben érkezik a PSP-s Chinatown Wars

Október 20-án jelenik meg a rivális platformra az eddig csupán Nintendo DS-en bemutatkozott Grand Theft Auto: Chinatown Wars - jelentette be a Rockstar.

A Muse frontembere is feltűnik a Guitar Hero 5-ben

Shirley Manson, Carlos Santana és Johnny Cash mellett Matt Bellamy is játszható karakter lesz a Guitar Hero 5-ben - a bejelentés mellé rengeteg látnivaló is érkezett!

Theatre of War 2: Centauro - az első trailer

A minap megkaptuk a Theatre of War 2: Centauro első előzetesét - a második világháborús stratégia új kiegészítőjében olasz páncélosokat terelgethetünk majd.

GamesCom 09: A kiállítás legszebb booth lányai

Nincs játékkiállítás csajfotók nélkül. Noha a múlt heti kölni GamesCom ebben a tekintetben nagyon csendesen telt, most pótoljuk a hiányosságokat!

Tölthető a Mass Effect legújabb DLC-je

Ma megvásárolhatóvá vált az Xbox 360 tulajok számára a Bioware nagyszerű szerepjátékának, a Mass Effectnek a legújabb letölthető tartalma, a Pinnacle Station.

Szeptemberben érkezik a FIFA 10 demója

Az EA évente megjelenő focis játéka idén sem marad el, egészen pontosan október másodikán jelenik meg, ám szeptemberben már kipróbálhatjuk a demóját.

James Camerons Avatar: The Movie - filmes trailer

James Cameron leginkább várt filmje az Avatar. Sokat hallottunk már róla, képeket is láttunk, de most végre itt az első hivatalos trailer.

Aliens vs. Predator - sok múlik rajta

Ha jól szerepel az új Aliens vs. Predator - márpedig a Sega szerint jól fog -, akkor könnyen lehet, hogy még sokat kell várnunk a Colonial Marines-re.

Szünetelnek a Beyond Good & Evil 2 munkálatai

Már az E3-on sem találkozhattunk vele, a kölni GamesCom-on pedig azt mondták a készítők, hogy egyelőre szünetelnek a várva-várt folytatás munkálatai.