Hírarchívum - 2009. augusztus

Hans Zimmer szerzi a Modern Warfare 2 zenéjét

Tegnap még csupán pletyka volt, mára azonban megerősítették a hírt, miszerint a Call of Duty: Modern Warfare 2 zenéjét az Oscar-díjas Hans Zimmer szerzi majd.

Batman: AA - A legjobb szuperhősös játék

A konzolokra tegnap jelent meg a Batman: Arkham Asylum, amely a szaksajtó véleményének köszönhetően máris egy Guinness-rekordot ért el.

Kedden érkezik a The Ballad of Gay Tony trailere

A Rockstar ma bejelentette, hogy a következő kedden végre megleshetjük a Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony első, de nem utolsó előzetesét.

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Ezúttal sem lepődtünk meg a tíz legkeresettebb játékon, a dobogós helyezéseket pedig már egyenesen unjuk is - tessék valami mást is vásárolni!

Elkészült a Champions Online X360-as változata

A Cryptic ma örömmel tudatta a játékosokkal, hogy már készen áll a Champions Online Xbox 360-as változata is, ám a Microsofton áll a megjelenése.

GTA: Chinatown Wars - az első PSP-s képek

A hivatalos oldalon napvilágot látott néhány - szám szerint hét darab - kép a Grand Theft Auto: Chinatown Wars PlayStation Portable verziójából.

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat - újabb látnivalók

A múltkori Igromania Magazin interjú után ismét nyilatkoztak a fejlesztők a Call of Pripyatról; ezúttal a helyszínek kerültek a középpontba.

Kipróbálható a F.E.A.R. 2: Reborn

A minap megérkezett a F.E.A.R. 2: Project Origin legújabb kiegészítőjének, a Reborn kipróbálható változata - a demót egyelőre csak a konzolosok tölthetik le.

Mégsem áll a Beyond Good & Evil 2 fejlesztése?

Emlékeztek, mikor három napja könnyekkel küszködve a Beyond Good & Evil 2 munkálatainak szüneteltetéséről számoltunk be? Felejtsétek el!

SW: The Force Unleashed - Tatooine-i kalandok

Ahogy a készítők megígérték, a konzolosok számára is letölthetővé vált a Force Unleashed PC-s kiadásának egyik extra küldetése.