Hírarchívum - 2009. augusztus

Szeptembertől hazánkban is kapható a PS3 Slim

Szeptembertől a Sony Hungária is megkezdi a Playstation 3 Slim konzolok forgalmazását Magyarországon. Az új modellnek már megvan a hivatalos ára is!

Nyerj Logitech PS3 eszközöket, Prototype játékot

Legújabb nyereményjátékunkban Playstation 3-as Logitech kiegészítőket és eredeti Prototype játékot sorsolunk ki. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

Holnaptól árat csökkent a Microsoft

A tegnapi pletykákat hivatalosan is megerősítette a Microsoft: holnaptól egész Európában 50-50 euróval fog csökkenni az egyes Xbox 360 kiszerelések ára.

Race On - megjelenés és információk

Jó hír a SimBin-játékok kedvelõinek, hogy a svéd szimulátorgyáros legújabb játéka, mely a RACE On nevet viseli, hamarosan megjelenik kizárólag PC-re.

Két ingyen játék a Halo 3: ODST előrendelőknek

A Microsoft több hazai áruházláncot is érintő akciójában most ajándék Ninety Nine Nights és KUF: Circle of Doom játékot kap minden Halo 3: ODST előrendelő.

Petíció a magyar feliratos Heavy Rainért

A Heavy Rain nem kevesebb, mint tizenhárom nyelven fog megjelenni, ám ha szeretnéd, hogy elkészüljön a magyar felirat is, írd alá a fejlesztőknek címzett petíciót!

Újabb Mafia 2 gameplay jelenetek

A 2K Czech hatalmasat robbanthat, ha végre megjelenik a nagysikerű játék folytatása, amely minden tekintetben jobbnak ígérkezik, mint az első epizód volt.

HWSW: Magyarországon nem lesz Sony PSPgo

A Sony magyarországi hivatalos viszonteladója, a Sony Hungária Kft. biztosan nem hozza forgalomba hazánkban a PSP új változatát, a PSPgót - írja a HWSW.

Szeptemberben indul az EA Sports 4v4 focikupa

Az idén ötödik alkalommal indul útjára az EA Sports 4v4 focikupa. Az országos focibajnokságra 13-18 éves sportszerető fiatalok jelentkezését várják.

Dragon Age: Origins - 120 órás játékidő

Ray Muzyka, Bioware-félisten elmondása szerint körülbelül 120 óráig tartott neki, míg egyszer végigjátszotta a Dragon Age: Origins-t.