Hírarchívum - 2010. január

Új játékon dolgozik a Bioshock 2 csapata

A Bioshock 2 mögött álló 2K Marin csapata egy új játékon dolgozik, amelyben fantasztikus többjátékos mód is vár ránk, legalábbis az álláshirdetés szerint.

GTA IV: Episodes from Liberty City PC-re és PS3-ra

A Rockstar Games bejelentette, hogy az eddig csak Xbox 360-on elérhető DLC-k hamarosan ellátogatnak a többi platformra is.

Assassins Creed 2 - Az első DLC kedvcsinálója

A Ubisoft által fejlesztett Assassins Creed 2 tavaly jelent meg a konzolokra, most pedig megérkezett az első DLC, annak is az új kedvcsinálóját tekinthetjük meg.

Befutottak a Naughty Bear dobozfotói

Az 505 Games új játékában egy elborult elméjű plüssmait alakítunk majd. Máris befutottak a játék Playstation-as és Xbox 360-as dobozfotói.

Split Second videók csütörtök délutánra

Három ingame videó érkezett a május elején megjelenő, városromboló árkád, őrült autós száguldós játékból, amely a Split Second nevet viseli.

Érkezik a FIFA World Cup 2010 South Africa

Az Electronic Arts a minap bejelentette, hogy már gőzerővel készül a 2010-es világbajnokság hivatalos játéka, amely áprilisban meg is érkezik.

HWSW: Nem hallanak minket a földönkívüliek

A földönkívüliek létezésére semmilyen tudományos bizonyíték nincs, az eddig sem túl hatékony külső felfedezhetőségünk viszont még tovább romlik a digitális átállással.

Négy év után sikerült feltörni a Playstation 3-at

George Hotz, az iPhone hackere a BBC-nek adott interjújában közölte, hogy sikerült feltörni a Sony Playstation 3 gépét. Hamarosan jönnek a crackelt játékok!

Úton a harmadik Mortal Kombat film?

A sokadik pletykát hallottuk a minap egy harmadik Mortal Kombat film kapcsán: a hírek szerint a Warner Oren Uziellel tárgyal a forgatókönyv megírásáról.

Ubisoft: másolásvédelem helyett online hitelesítés

Taktikát váltott a Ubisoft a PC-s kalózkodás megelőzésére: a jövőben nem a brutális másolásvédelmet, hanem az online hitelesítést erőltetik inkább.