Hírarchívum - 2010. január

X360-ra is megjelenik a Monster Hunter Frontier

Tegnap lelőtték a Capcom és a Microsoft nagy közös projektjét: a PC-n már bemutatkozott Monster Hunter Frontier Online X360-as portjáról van szó.

Mozgásban a Bad Company 2 egyjátékos módja

Sokan várják már a DICE sikervárományos katonai FPS-ét, a Battlefield: Bad Company 2-t, amitől azt reméljük, hogy kitölti a Modern Warfare 2 által hagyott űrt.

Multiplayer móddal érkezik az I Am Alive?

Újabban megint úgy hírlik, hogy multiplayer módot kap a Ubisoft legújabb túlélő akciójátéka, az I Am Alive - többjátékos fronton erősítene a francia kiadó?

Két motor hajtja majd az új Medal of Honort

A tegnapi nap folyamán a Medal of Honor hivatalos twitterén jelentették be, hogy az új játékot nem egy, hanem két különböző motor fogja hajtani.

Hazai eladási toplista - negyedik az új Army of Two

Negyedik helyen nyitott a legújabb eladási toplistán a két hete boltokba került Army of Two: The 40th Day. Három ok miatt csúszott le a dobogóról.

Ma este Gamekapocs Rádió LIVE

Szerda este folytatódik hírhedt rádiósorozatunk, ahol tovább feszegetjük az erkölcs és a jóízlés határait. Játékok, filmek, nagyvilág, kvíz -ez a GK Rádió Live!

Spacework - új magyar fejlesztésű űrjáték

Új szereplő landolt a magyar fejlesztésű játékok porondján. December 22-én jelent meg a Spacework, ami egy hangsúlyosan minimál dizájnú űrjáték.

Star Wars: The Old Republic - A Sötét Oldal

A Bioware MMO-ja, a The Old Republic gőzerővel készül, és most azt is megtudjuk, hogy milyen is lesz a Sötét Oldal, hogy alkották meg a készítők.

Gears of Lost Planet 2 - A meglepetés karakterek

A Capcom remeknek ígérkező játékában ismerős arcok is várnak ránk, ugyanis letölthető lesz a Gears of War két főhőse is, Marcus és Dom.

Assassins Creed 2 - Gépigény és kétféle változat

A Ubisoft sikerjátéka tavaly már megérkezett a konzolokra, márciusban pedig ellátogat a személyi számítógépekre is, mégpedig két kiadásban.