Hírarchívum - 2010. november

AC: Brotherhood - Ezio, az olasz csődör

Ki megannyi erőfeszítést tett meg a templárok kárára, a mérnöki pontossággal végrehajtott orvgyilkosságok és a háztetőkön való ugrándozásban még a legelszántabb hős is megpihen. Mi lehet ennél jobb, mint egy kád forró fürdő és egy szemrevaló menyecske kényeztetése?

Megduplázta az Xbox 360 eladásait a Kinect

Úgy látszik, nem csupán az a vásárlói réteg érdeklődik a Microsoft mozgásérzékelős hisztériája után, aki már rendelkezett Xbox 360 konzollal, hanem azok is, akik eddig még távolról szemlélték a platform nyújtotta lehetőségeket. A számok magukért beszélnek: a Kinect jelentősen növeli a hardvereladásokat.

Megszűnik a Bizarre Creations?

Az Activision állítólag fontolgatja a brit székhelyű Bizarre Creations bezárását. A hírnek egyáltalán nem örülnek az iparág többi résztvevői, bírálják a kiadót, ami érthető is, hiszen az a csapat, kiknek a Project Gotham Racinget és a Blurt köszönhetjük, egyáltalán nem érdemli meg, hogy a múltba vesszen.

Számít a rajongókra az ingyenes APB

Mint arról nemrégiben hírt adtunk, a GamersFirst szerezte meg a hányatott sorsú MMO, az All Points Bulletin jogait. Az már biztos, hogy egy ingyenes modell bevezetésén munkálkodnak jövőre, de nem szeretnék ugyanazt a hibát elkövetni: éppen ezért a cég számít a rajongói visszajelzésekre.

Mozgásban a Wii-s NFS: Hot Pursuit

A híradások többsége kizárólag a HD-változatokra koncentrál, ám multiplatform cím révén a Nintendo masinájának szerény grafikus teljesítményét is megizzasztja a Need for Speed: Hot Pursuit Wii-specifikus változata. Ebben nyoma sincs a nagytestvérek nyújtotta élménynek, sokkal inkább a tavalyi Nitro-ra emlékeztet.

Megvan a The Witcher 2 megjelenési dátuma

A lengyel CD Projekt rendkívül bizakodó sikeres szerepjátékuk folytatása kapcsán, elmondásuk szerint így pár héttel később kerül a boltokba a The Witcher 2, mint azt a múltban tervezték. Holnap, a cég őszi konferenciáján további bejelentések várhatóak és a lehull a lepel a gyűjtői kiadásról is.

Februárban jön a Marvel vs. Capcom 3

A kissé langyosra sikerült Mortal Kombat vs. DC Universe után némileg nagyobb elvárásokkal kacsintgatunk az új Marvel vs. Capcom felé, amelyben... nos, a Marvel és a Capcom legnépszerűbb hősei csapnak össze. Kaptunk a napokban néhány érdekes bejelentést a játékról, lássuk, mik voltak azok!

HWSW: Nagyot zuhant a Blu-ray lejátszók ára

A lélektani 25 ezer forintos határ alá értek idén a karácsonyi bevásárlási szezon kezdetére az asztali Blu-ray lejátszók ára. Az eszközök jó kiegészítői lehetnek a lapostévéknek, és bár a műsoros lemezek még mindig drágák, többségük a meglévő DVD-gyűjteményből is szebb képet varázsol, írja a HWSW.

Mégis megjelenik konzolokra a Diablo 3?

Érdekes állásajánlatok borzolják a kedélyeket a Blizzard hivatalos oldalán. Az odáig rendben van, hogy producert, vezető tervezőt és programozót keresnek, de amint meglátjuk, hogy milyen project kapcsán, bőszen gyárthatjuk a spekulációkat: a Diablo 3 konzolverziójához keresik ezen munkatársakat.

Itt a Need for Speed: Shift 2 első trailere!

Kellemes meglepetés volt ez így ma estére: befutott a Need for Speed: Shift második részének első előzetese! Az Electronic Arts bejelentése szerint az új, Unleashed alcímet viselő rész tavasszal kerül boltokba, és ami különösen érdekes, hogy ősszel is lesz új Need for Speed, azaz két epizód érkezik jövőre.