Hírarchívum - 2010. november

Dynasty Warriors 7 - befutott az első trailer

Ha valaki perverz késztetést érez rá, hogy egyedül mészároljon le egy félhadsereget (virtuálisan persze), a Dynasty Warriors 7-ben megteheti, ahogy eddig már hatszor kiélhette a vágyait. A sorozat legújabb része sem változott sokat, ellenben a rajongók bizonyára ennek örülnek majd a legjobban.

Képeken az új a Nascar-játék

Öt új képet kaptunk az Activision szárnyai alatt készülő Nascar-játékról. Az elsősorban Amerikában népszerű autóverseny-sorozat évről-évre játékadaptációt is kapott az EA jóvoltából, azonban két éve úgy döntöttek a srácok, hogy nem csinálják tovább a szériát, így aztán az Activision csapott le a jogokra.

Bioshock Infinite - egyszerre fejlesztik mindenre

Minden platformra, egészen pontosan. Míg a legtöbb fejlesztőcsapat úgy készíti el a multiplatform játékait, hogy először egy adott gépre programozzák le a motort, majd azt portolják a többire, az Irrational Games egy egészen más, bár kissé nehezebb utat választott.

Véletlenül lelepleződött az új BioWare játék?

Elképzelhető, hogy a nagy titkolózás, a megfejtendő jelek küldözgetése, és az abszolút semmitmondó teaser mind-mind felesleges volt. Valószínűleg ugyanis véletlenül kiderült, hogy milyen játékon is dolgozik a BioWare, amivel így oda a VGA egyik nagy meglepetése is.

Gameplay trailert kapott az új Deus Ex

Új trailer érkezett a Deus Ex-sorozat előzményeit feldolgozó Human Revolutionről. A közel kétperces videóban szép ízelítőt kapunk Adam Jensen néhány képességéből, emellett akcióból és izgalomból is lesz dögivel, elvégre a napszemüveges ügynök egy félhadsereget mészárol le (megint).

Újabb Test Drive Unlimited 2 látnivalók jöttek

Nemrég a külföldi média számos képviselője próbálhatta ki az Eden Games jövőre érkező játékát, a Test Drive Unlimited 2-t. Az elsők között volt a japán Famitsu magazin, akik az autóverseny PlayStation 3-as verziójával játszhattak, és meg is osztottak néhány érdekességet és látnivalót a várva-várt címről.

Újjáépítették az Infinity Wardot

Ugye senki nem felejtette el még a hatalmas botrányt a Modern Warfare 2 megjelenése után? A Call of Duty alkotói elég komoly összetűzésbe kerültek a kiadó Activisionnel, így az Infinity Ward két alapítótagját kirúgták, őket pedig rengeteg lojális alkalmazott követte. Itt a folytatás.

Mortal Kombat - Sub-Zero élt, él és élni fog

A múltkori Sub-Zero trailerből megtudtunk ezt-azt a Mortal Kombat sorozat egyik legikonikusabb karakterének háttértörténetéről, most pedig érkezett egy újabb videó, amely a gameplay jeleneteket, vagyis magát a harcot részesíti előnyben - ütések, rúgások és persze kivégzések is vannak!

Rekordokat döntöget a Call of Duty: Black Ops

Az eddigi teljesítménye alapján a Call of Duty: Black Ops magasan veri a Call of Duty: Modern Warfare 2-t, amiből természetesen nem csak az üzletek, hanem az Xbox Live és a PlayStation Network is profitált. A hidegháborús FPS mára több rekordot is magáénak tudhat - lehet ezt még fokozni?

L.A. Noire - indulhat a diavetítés!

Új screenshotok érkeztek a Rockstar legújabb játékából, a negyvenes évek gengsztertörténeteit feldolgozó L.A. Noire-ból. A GameTrailers nem cicózott, diavetítést csináltak az új képekből, hogy mi aztán a kellemes háttérzene társaságában már csak a látnivalókra tudjunk koncentrálni. Jó szórakozást!