Hírarchívum - 2010. február

Supreme Commander 2 demó érkezett a Steamre

Chris Taylor legújabb munkája szép lassan testet ölt, s hogy előzetesen szemügyre vehessük, megleptek minket egy kizárólag Steamről letölthető demóval.

Színre lépnek a Red Dead Redemption leányzói

Az eddig is mindenki számára világos volt, hogy Red atomikus szinten kemény, ám arról nem tudtunk, hogy a vadnyugat leányai is harcias amazonok.

Tekken bajnokság a Kecskeméti Anime Meeten

A Kecskeméti Anime Meet egy Országos Tekken Versenyt tart március 6-án, 10-16 óráig a Kecskeméti Ifjúsági Otthonban. Minden harcosnak ott a helye!

HWSW: Már egy mobil is felismerhet bárkit

A sci-fi filmek egyik kedvelt eleme volt mindig is a gépi vizuális azonosítás, vagyis az arcfelismerés, ma viszont már egy egyszerű telefonos szoftverrel azonosítható bárki.

A Rebellion folytatná az Aliens vs. Predatort

Folytatná a Rebellion az Aliens vs. Predatort, jövőbeli lehetőségeikről már a Segával is tárgyalnak. Érzésük szerint mindent elértek az új játékkal, amit szerettek volna.

Kipróbálható és tesztelhető az új Steam

A Steam napjaink egyik legnépszerűbb játékos szolgáltatása, amihez profi és főleg trendi külső dukál. A Valve teljesen átalakította a rendszert.

Nem kell telepíteni az új God of Wart

A Sony bejelentette, hogy nagy mérete ellenére nem fog telepíteni a God of War III, csupán csak öt megabájt hely kell majd neki a mentések miatt.

Két dimenzióban tér vissza PC-re a Worms

A háromdés Worms-játékokkal határozott lejtmenetbe váltott a Team 17 legendás kukacos sorozata, amin a brit csapat újabb kétdimenziós részekkel akar szépíteni.

Bemutatkozik a Batman: The Brave and the Bold

Az azonos című rajzfilm alapján fejleszt játékot a WayForward, mely első sorban a fiatalabb közönséget célozza meg, ha már az Arkham Asylum maga a brutalitás.

Nem moralizál a Medal of Honor

Az Electronic Arts szerint nem esnek bele abba a hibába, hogy valódi konfliktusokat, aktuálpoltikai eseményeket vigyenek bele az új Medal of Honor játékba.