Hírarchívum - 2010. február

Bojkottálná a Sonic 4-et a rajongók egy része

A Sonic the Hedgehog új részével a Sega éppen az eredeti Sonic-játékok hangulatát akarja felidézni, a rajongók szerint azonban a készülő játék korántsem olyan jó, mint elődei.

Készül a King of Fighters legújabb része

Először a játéktermekben mutatkozik be a The King of Fighters XIII, később viszont az otthoni konzolokon is tiszteletét teheti a szebb időket is megélt sorozat új része.

Első születésnapját ünnepli a Quake Live

Egy éve indult el a Quake Live, a világ egyik legnépszerűbb FPS-sorozatának böngészőből, ingyenesen futtatható változata - az id Software is ünnepel.

Tizennyolc gigabájtot telepít a Final Fantasy XIII

A Final Fantasy XIII Xbox 360-as változata, mint közismert, 3 DVD-n érkezik - ezek bármelyikét lehetőségünk van a merevlemezre telepíteni.

Használt játékokat árul a brit Tesco

Már Nagy-Britanniában sem, Amerikában pedig például egyáltalán nem ismeretlen jelenség, hogy a nagyobb áruházak használt játékokkal kereskednek.

Május végén jön az Alpha Protocol

Megint kitűzték az Alpha Protocol megjelenési dátumát, ráadásul ezúttal napra pontosan - reméljük, több késésről már nem kell beszámolnunk a jövőben.

Lezajlott a Nintendo Media Summit - összefoglaló

Befejeződött a Nintendo Media Summit, amely bár nem sokkolta brutális bejelentésekkel újságíró közönségét, a konzolgyártó összes komolyabb címét felvonultatta.

Metro 2033 - gépigény ledöbbenés

Egy korábbi hírünkben beszámoltunk arról, hogy a Metro 2033 fejlesztői milyen büszkék a PC-s, DirectX 11-es motorjukra. Eddig tartott az öröm.

Split/Second doboztfotó és képlopatok

Már csak pár hónap van a megjelenésig, s végre mi szereplői lehetünk egy valóságshow-nak. Igaz, ebben autók vannak, és egy kicsit veszélyes is.

A világ legdrágább játéka a Grand Theft Auto 4

Gondolkoztál már azon, miközben Nicóval hentelted a konkurens maffiát, hogy vajon mennyibe került a játék, s hány ember munkája van benne?