Hírarchívum - 2010. március

Lemondott az ausztrál anti-játékos főügyész

Michael Atkinson, az ausztrál főügyész, aki a felnőtt besorolású játékok elleni küzdelméről volt híres, lemondott posztjáról. Helyét más veszi át a pártból.

Svájc is lecsap az erőszakos játékokra

Nem csak az ausztrál, de a svájci politikusok is úgy gondolják, hogy az erőszakos játékok az okozói a társadalom problémáinak, így szigorú intézkedésekbe fogtak.

Négyfős osztott képernyő a ModNation Racersben

A játék bétatesztje alatt a fejlesztők rengeteg visszajelzést kaptak a ModNationnel kapcsolatban, melyek közül a legfontosabb a 4 fős split-screenre való igény volt.

Friss képlopatok faroltak be a GT5 galériába

Már csak évtizedek vannak hátra a megjelenésig, de még ez sem tart vissza minket attól, hogy egyre jobban rajongjunk a Gran Turismo 5-ért. Friss képek a galériában!

Gyerekpornót kaptak az Xbox 360-on

Egy írországi pár békésen játszott újonnan vásárolt konzolján, mikor egy frissen érkezett üzenet kibontását követően meztelen gyerekek fotóival kellett szembesülniük.

Késni fog a PC-s Splinter Cell: Conviction

Két hetet ugyan, de késni fog a Splinter Cell: Conviction PC-s verziója. Persze az eddigi több éves csúszáshoz képest ez semmi, kínunkban mi mégis nevetni tudnánk.

Gamekapocs Rádió LIVE Xtra 2.0 - szerda este!

Szó szerint több száz hallgatónk sem hiányolt minket, mióta egy rövid szünetre mentünk a valószínűleg soha meg nem érkező új Gamekapocs oldal indulásáig. Ezért visszatértünk.

A Tiger Woods PGA Tourt is előveszi a South Park

Természetesen elsősorban Tiger Woods személye miatt, de az EA Sports-féle golfjátékot is ki fogják osztani a legújabb South Park epizódban - van róla előzetesünk is.

Készül a Spider-Man: Shattered Dimensions

A GamePro májusi számában fog bemutatkozni a legújabb Pókember-játék, amely a Spider-Man: Shattered Dimensions címet viseli majd - többet mi sem tudunk róla.

Gyurmából készült Garrus-fej

Egy magyar lány formázta meg, és küldte el az IDDQD-blognak a kedvenc Mass Effect szereplőnk gyurmából készült fejét. Ezt mindenkinek kötelező jelleggel látnia kell!