Hírarchívum - 2010. március

The Witcher 2 - itt az első hivatalos trailer

Bár a Witcher második részének készültéről régóta tudunk, a CD Projekt hivatalosan még nem jelentette be a játékot, ahogy az első videó is "véletlenül" szivárgott ki.

Leleplezték a Nintendo 3DS-t

A minap váratlanul leplezte le a Nintendo a legújabb zsebkonzolját, a 3DS-t: ahogy azt a konzol neve is sejteti, a kis gép legfőbb erénye a 3D-s megjelenítés lesz.

Végleges Red Dead Redemption dobozfotó

Befutott a Red Dead Redemption dobozfotója, és meglepő módon eléggé piros. A korábbi két változattal ellentétben ez már valóban a véglegesnek tűnő verzió.

Rozsdás késsel szúrták át a cheater fejét, túlélte

Egy 30 centis kést szúrtak az állítólagos cheater fejébe egy kínai netkávézóban. A kés áthatolt az agyán, mégsem vesztette el eszméletét, és túlélte az esetet.

A Microsoft már most a Natal 2-n gondolkodik

Érdekes, hogy míg a Nintendo valószínűleg az utolsó pillanatig fogja titkolni új gépeinek érkezését, addig a Microsoftnál már most elárulták, hogy dolgoznak a Natal 2-n.

Test Drive Unlimited 2 - még több információ

Ismét új Test Drive Unlimited 2 információk érkeztek: ezúttal a francia Joypad jelentkezett egy előzetessel, melyhez néhány új kép is társult.

A DS a McDonalds-alkalmazottak képzésére is jó

Érdekes megoldást választottak a McDonaldsnél az alkalmazottak képzésére: a hagyományos okítás helyett Nintendo DS-ek segítségével oldják meg a feladatot.

Második helyen nyitott itthon a God of War III

Itthon is népszerű lett a God of War harmadik része: a PlayStation 3-as címek között rögtön első lett, viszont az összesített listán csak a második helyre futotta neki.

Hétfő délutáni galériafrissítés közel 200 új képpel

Ma délutáni összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a Castlevania: Lords of Shadow, az F1 2010, a Final Fantasy XIV és a Red Dead Redemption.

Pachter szerint a PS3 erősebb, mint a legtöbb PC

Michael Pachter és elemzőcége érdekes eredményre jutott: szerintük a PS3 erősebb, mint a PC-k 90%-a, az Xbox 360 pedig nincs sokkal lemaradva ettől.