Hírarchívum - 2010. március

Nagyon pörögnek a Final Fantasy XIII eladások

A nemrégiben megjelent Final Fantasy XIII a leggyorsabban fogyó játékká vált a sorozat történetében, az első öt nap alatt több mint 1 millió példány ment el belőle.

Mennyire népszerű a Rock Band Network?

Elemzők felmérték a nemrégiben elindult Rock Band Network népszerűségét, s az általa termelt anyagi hasznot. Kiderül az is, melyek a legnépszerűbb letölhető dalok.

Killzone 3-mat és ütős E3 előadást ígér Tretton

Jack Tretton egy friss interjúban fergeteges E3-as előadást ígért, valamint elmondta, mindenképp látni fogjuk a Killzone folytatását is még ebben a generációban.

Két bejelentetlen játékon dolgozik a Bizarre

A liverpooli stúdió több csapatot futtat, mint hinnénk, ugyanis a hamarosan elkészülő Blur mellett két teljesen új, bejelentetlen projecten is dolgoznak a srácok.

Visszatérhet egy PS2-es csapatalapú shooter?

A Hivatalos Playstastion Magazin pletykarovatában tűnt fel a meg nem erősített információ, miszerint egy klasszikus PS2-es shooter nem sokára visszatérhet!

BAFTA: megvannak a nyertesek

A tegnap este megrendezett BAFTA díjátadónak nem meglepő módon az Uncharted 2 volt az egyik legesélyesebb indulója, kilenc kategóriában is jelölték.

XP-t gyűjtenek a diákok az indianai egyetemen

Az indianai egyetem professzora két csoportján próbálta ki, hogy milyen lenne, ha a játékosok a hagyományos osztályzatok helyett tapasztalati pontokat kapnának.

Támogatni fogja a külső adattárolókat az X360?

A Joystiq állítólag több forrásból is megerősített értesülései szerint a jövőben a külső, USB-n csatlakoztatható adattárolókat is támogatni fogja az Xbox 360.

Folytatásokon gondolkodik a Sega

A Bayonettát, az Aliens vs. Predatort és az Alpha Protocolt is folytatná a Sega: a cég fejese egyúttal kijelentette, hogy muszáj lesz belehúzniuk X360 és PS3 fronton.

Két hetet késik a Grand Theft Auto Episodes

Két hetet késik a Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City PC-s és PS3-as megjelenése, miután a Sony kérésére a Rockstar kénytelen belepiszkálni a játék tartalmába.