Hírarchívum - 2010. március

The Old Republic - a cél kétmillió előfizetőt szerezni

Azt már tudjuk, hogy az Old Republic még az EA címei közül is a drágábbak közé tartozik - most kiderült, hogy mekkora rajongói bázissal térülnének meg ezek a költségek.

Kétmilliószor töltötték le a Just Cause 2 demóját

Úgy tűnik, a játékosoknak bejött a Just Cause 2 demója - a kipróbálható változatot alig két héttel a megjelenése után kétmilliószor töltötték le.

Skate 3 - megvan a végleges dátum

Az Electronic Arts kitűzte a Skate 3 végleges megjelenési dátumát, emellett elárult néhány érdekességet a gördeszkás játékok aktuális királyáról.

Jamie Foxx lesz Lynch a Kane & Lynch filmben

Jamie Foxx lesz Bruce Willis párja a Kane & Lynch filmben, árulta el a mozi forgatókönyvírója - a választás meglepő, Mr. Foxx ugyanis kicsit sem hasonlít Lynchre.

Rock Band: letölthető a Cartman-féle Pokerface

A South Park is elővette egy kicsit Lady Gaga klasszikusát, s a Cartman által énekelt kiváló Pokerface-feldolgozás már letölthető az Xbox 360-as Rock Bandhez.

The Lord of the Rings: War in the North előzetes

A Warner Bros. és a Snowblind közös Gyűrűk Ura akció-szerepjátékon dolgozik, War in the North címmel. Az első trailer keveset mutat, de az viszont keményen büntet.

Mit akarnak leginkább a PS3 tulajdonosok?

A frissiben elindult Playstation.blogon a rajongóknak lehetőségük van megosztani a Sonyval, hogy milyen dolgokat szeretnének viszontlátni kedvenc konzoljukon.

DRM-hez hasonló védelemmel jön a C&C 4

Habár nem alkalmazzák a Ubisoft káosszal és pánikal övezett DRM védelmét, az Electonic Arts egy saját rendszert készített az új Command & Conquer megóvására.

PS3 Move promófilm - Kevin Butler a jövőből!

Kevin Butler egy vicces figura. Az új PS3 Move promófilmben például időutazott, hogy elmondja nekünk, a jövőben a Natal és a Nintendo Wii nem valami nagy siker már.

Red Dead Redemption - élet a vadnyugaton

A Red Dead Redemption elcsúsztatásával a rajongók lassan önkívületi állapotba kerülnek. Étvágyunk csillapítására érkezett a legújabb előzetes. Élet a vadnyugaton!