Hírarchívum - 2010. március

Újabb bizonyíték a Motorstorm 3 fejlesztésére?

A Sony már bejegyezte a domain nevet, de ez még semmit nem jelent. Egy frissen előbukkant fotón viszont a játék neve szerepel a Playstation 3 dashboardon.

Exkluzív Sony bejelentések az E3-on

Jack Tretton már korábban említette, hogy idén olyan E3-at kapunk a Sony részéről, amire évek óta nem volt példa. Most hatalmas exkluzív címekkel kecsegtet a japán cég.

Hétfőn sorsoljuk az ASUS M4A79 Deluxe alaplapot

ASUS M4A79 Deluxe. AMD 790FX (RD790) chipset, 4x DIMM, max. 16 GB RAM, 5x Serial ATA, 7.1 audio. Az alaplap húsvét hétfőn új gazdára lel. Talán te leszel az?

Új Wipeout készül PlayStation 3-ra?

A Sony liverpooli stúdiójának egyik volt alkalmazottja egy még meg nem jelent PS3-as Wipeout-projekten dolgozott - derült ki az úriember internetes önéletrajzából.

Adókedvezményeket kapnak a brit játékfejlesztők

A brit kormány végre beadta a derekát, a helyi játékfejlesztők hosszas könyörgése után megígérte az adókedvezményeket a stúdióknak.

Medal of Honor - a PlayStation 3 a vezérplatform

Az Electronic Arts Los Angeles-i stúdiója PlayStation 3-on fejleszti az új Medal of Honort, ami persze nem jelenti azt, hogy a többiek rosszabb játéka számíthatnak.

Lelőtték az új Bourne-játék fejlesztését

Mégsem készül el a The Bourne Ascendancy címen emlegetett új Bourne-játék, melyet a The Darknessről is ismert Starbreeze Studios fejleszett volna.

Analóg karral jön a Nintendo 3DS?

A Nintendo 3DS tegnapi bejelentése után elárasztották a világhálót a találgatások és a szakértői vélemények - összeszedtük egy csokorba a legérdekesebbeket!

Move támogatással jön a LittleBigPlanet 2

A Sony egyik holland marketingese szerint lesz LittleBigPlanet 2, ezek után pedig egyáltalán nem meglepő, hogy PlayStation Move támogatással érkezik majd.

Az EA nyugdíjba küldené az ingyenes demókat?

Michael Pachter, a Wedbush Morgan elemzője szerint az Electronic Arts egy új módszerrel kísérletezik, mely akár a hagyományos, ingyenes demókat is leválthatná.