Hírarchívum - 2010. március

Megjelenési dátumot kapott a Mafia 2

Végleges megjelenési dátumot kapott a Mafia 2. A játék premierjét március elején tolta el a Take-Two kiadó, most azonban biztossá vált: nyáron már tolhatjuk a címet!

Az Avalanche Studios megvédi a PC-seket

Christofer Sundberg, a Just Cause sorozatot jegyző Avalanche Studios egyik alapítója elítéli azokat, akik a warez miatt nem fejlesztenek PC-re. Szerinte nem ez a megoldás.

Az iPhone lenyomta a PSP-t, és tovább nő

Nem a játék az iPhone és az iPod Touch legnagyobb ereje, az NDP piackutató cég felmérése szerint mégis jobb üzlet rá fejleszteni, mint PSP-re.

Megerősítették a Kingdom Hearts III készültét

Noha már 2008-ban arról írtunk, hogy folytatódik a Kingdom Hearts sorozat, a harmadik Disney RPG bejelentésével a Square Enix vezetői máig vártak.

Öt éves lett a PlayStation Portable

Pontosan öt éve került először boltokba a PlayStation Portable, amely a Sony első szárnypróbálgatása volt a Nintendo által dominált kézikonzolok piacán.

Xbox 360 - külön is kapható lesz a 250 gigás vinyó

Áprilisban nem csak a géppel együtt, hanem külön is megvásárolható lesz az Xbox 360 eddigi legnagyobb tárkapacitású, 250 gigabájtos merevlemeze.

Egész hétvégén ingyenes a Champions Online

Ingyenes kiegészítőt kapott a Champions Online, amely a hétvégén díjmentesen is játszható lesz. Kiderült továbbá, hogy a fejlesztők lelőtték a konzolos verziókat.

Bemutatkozik a Primal Carnage

Szereted a dinókat? Jurassic Park-rajongó vagy? Akkor jó, mert érkezik a Primal Carnage a LukeWarm gondozásában, az új DirectX 11-et támogató Unifine Engine-nel.

Nintendo: mindenki Mario-filmet akar csinálni

Reggie Fils-Aime, a Nintendo amerikai részlegének elnöke szerint folyamatosan kapják a megkereséseket a cég játékainak megfilmesítése kapcsán.

Modern Warfare 2 - az első Stimulus kedvcsinálók

Az Infinity Wardnál megtalálták a mapathy gyógymódját, mindössze annyi a teendő, hogy meg kell vásárolni a Modern Warfare 2 első DLC-jét a jövő héten.