Hírarchívum - 2010. április

Újabb képek landoltak a galériában

Ha megjelenő játékból nem is, screenshotból bőven jutott mára: vannak új Ghost Recon, Prince of Persia, a Forza Motorsport, F1 2010 és Halo: Reach képek is!

Naughty Bear - a rémálom folytatódik

Újabb videók bukkantak fel Naughty Bearről, s ezek sem kevésbé betegesek, mint az eddigiek - ne habozzatok nézzetek meg őket, ha meritek!

Singularity - új trailer, júniusi megjelenés

A Singularity új videójának megtekintése közben olyan játékok ugranak be, mint a BioShock, a Timeshift, a Wolfenstein vagy a Stalker - mintha ezek ötvözését látnánk.

Hogy hatnak az alvásra az erőszakos játékok?

Egy ausztrál kutatás szerint majdnem ugyanolyan gyorsan és könnyedén merülnek álomba azok a fiatalok, akik lefekvés előtt erőszakos játékokkal nyomulnak, mint akik nem.

Újabb Castlevania játékok érkezhetnek?

A Konami bejegyeztette a Harmony of Despair nevet, amiből az internet azonnal egy újabb Castlevania játék fejlesztésére következtetett. Vajon tényleg ez a helyzet?

Ubisoft: a DRM fontos a kreatív PC-s játékokhoz

A Ubisoft szerint azért van szükség arra, hogy a DRM-mel megvédjék a játékaikat, hogy így több pénzt fektethessenek bele a PC-s fejlesztésbe.

Szépen izzadnak az EA Sports MMA-ban

Ha érdekelnek magas polygonszámú, szőrrel és izzadtsággal borított férfi felsőtestek, akkor ez a nap híre lesz számodra. Az EA Sports MMA ugyanis ebben nagyon jó!

No More Heroes: Paradise - az első 10 perc

A Wii-n már régóta hódító No More Heroes most Japánban elrajtolt a HD konzolokon is. A zseniális játékmenet és az elborult humor megmaradt, a grafika javult.

LittleBigPlanet 2 - elszólta magát az egyik zenész

Habár mindenki sejti, hogy készül, a Sony hivatalosan még nem erősítette meg a LittleBigPlanet 2 fejlesztését. Az egyik zenét szállító muzsikus azonban elszólta magát.

Final Fantasy XIV képlopatok az alfából

A Square Enix legújabb MMORPG-je nagyon lassan közeledik a zárt bétateszthez, előtte azonban még kaptuk egy rakás képlopatot az alfa verzióból.