Hírarchívum - 2010. április

3D-s lehet a Shadow of the Colossus filmváltozata

Régóta hallottunk utoljára a Shadow of the Colossus filmváltozatáról, talán mikor kiderült, hogy a legutóbbi Street Fighter mozi írója jegyzi ezt a forgatókönyvet is.

Még tizenhárman multiznak a Halo 2-vel

Bár a Microsoft már két hete lelőtte az első generációs Xbox Live-ot és egyúttal megölte a Halo 2 online multiját, tizenhárom fanatikus még mindig tolja a játékot.

Pácban az Activision: perelnek az alkalmazottak

Folytatódik az Activison és az Infinity Ward közötti dráma. Az egykori alkalmazottak csoportja pert indított a kiadó ellen, a körülbelül 100 millió dollárnyi bónuszukat akarják.

Mozgásban a Test Drive Unlimited 2

A rengeteg információ és kép után végre megérkezett a Test Drive Unlimited 2 első trailere, mely ma reggel az IGN oldalán jelent meg elsőként.

Guild Wars 2 - bemutatkozik az elementalista

Évekig az MMO-k örökös másodikaként beszéltek a Guild Warsról. A játék most ünnepli az ötödik születésnapját, és még mindig igen népszerű a játékosok körében.

Ismét módosult a God of War 3 teaseroldal

Már egy ideje elérhető a félelmetesen sejtelmes God of War 3 kedvcsináló oldal, mely eddig már háromszor módosult. Már csak egy karika áll betöltetlenül.

Xbox 360-ra is megjelenik a Gray Matter

A klasszikus kalandjátékok hagyományát folytatva készült a Gray Matter, amit egészen a mai napig PC-exkluzív címként emlegettek a fejlesztők.

Halo Reach: egy spartan születése

Félelmetesen hangulatos kisfilmet adott közre a Bungie, melyben végre fény derül arra, miként készül el egy keményarc spartan szuperkatona.

Ballmer: az idei legérdekesebb termékünk a Natal

Ha már a Microsoft ügyvezető igazgatója és jelenlegi első embere is ennyire elismerően beszél valamiről, ráadásul más cégek igazgatói előtt, az jelenthet valamit.

David Jaffe és cége nem lesz jelen az E3-on?

Jelenleg úgy tűnik, David Jaffe és cége, az Eat Sleep Play nem lesz jelen az E3-on, és semmilyen fejlesztés alatt álló játékot nem mutatnak be.