Hírarchívum - 2010. április

Keményen lecsapott a csalókra a Blizzard

320 ezer csalót bannolt ki egy hónapra különböző vétségek miatt a Blizzard a Warcraft 3 és a Diablo 2 játékokból. Ha ismételten vétkeznek, örökre letiltják őket.

Marvel vs. Capcom 3 bejelentés premier trailerrel

A Mortal Kombat vs. DC Universe óta várjuk, hogy elkészüljön a Marvel vs. Capcom harmadik része - imáink meghallgattattak, jön a Marvel vs. Capcom 3.

Folytatódik a Bionic Commando Rearmed

Vicc, de az újgenerációs változat mellé vevőcsalogatónak szánt Bionic Commando Rearmed jobban sikerült, mint a nagygépes játék - nem véletlenül készül a folytatás.

Környezettudatos intézkedéseket hozott a Ubisoft

A Ubisoft bejelentette, hogy a jövőben nem adnak papíralapú kézikönyvet a játékaikhoz és a DVD-tokokat is újrahasznosított műanyagból készíttetik majd.

Arkham Asylum 2 - úgy tűnik, Kétarc is benne lesz

Ezúttal Kevin Conroy, Batman szinkronhangja szólta el magát, hogy az Arkham Asylum folytatásában Kétarc is szerepelni fog sok más gonosz mellett.

Újra mozgásban az EA Sports MMA

A tegnapelőtti képek után végre valahára újra mozgóképpel jelentkezik az Electronic Arts idén év végén megjelenő bunyós játéka, az MMA - kemény menet lesz!

Bezárta az Eidos Hungary-t a Square Enix

Szomorú hírre ébredtünk, a Square Enix hivatalosan is megerősítette, hogy több stúdiójánál leépítéseket tervez, az Eidos Hungary-t pedig végleg bezárja.

StarCraft II - Koreában csak felnőtteknek

A Blizzard is meglepődött, amikor a Starcraft-játékosok Mekkájának számító Koreában kizárólag felnőtteknek szóló címmé nyilvánították a folytatást.

Új Star Foxot készítene a Bayonetta atyja

A Bayonetta és az Okami atyja, Hideki Kamiya saját bevallása szerint szívesen elvállalná egy új Star Fox játék elkészítését - már ha a Nintendo is úgy akarja persze.

Több, mint két percen át mozog a Crackdown 2

Új trailer érkezett a Crackdown folytatásáról, melybe több, mint két percnyi gameplay jelenetet vágtak össze nekünk a készítők - tetszeni fog!