Hírarchívum - 2010. április

Arkham Asylum 2 - új szereplőkről hullt le a lepel

Ezek a színészek nem bírnak csöndben maradni, két napon belül hárman is elárulták, hogy szerepelni fognak a Batman: Arkham Asylum folytatásában.

A japánok 8 százaléka venne Nintendo 3DS-t

Bár a japánok élnek-halnak a Nintendo DS-ért, egy friss közvéleménykutatás szerint a 3DS nem érdekli őket annyira - mindössze 8 százalékuk venné meg a konzolt.

A Gyűrűk Ura Online alkotóit is megvette a Warner

Továbberősíti piaci pozícióját a Warner Bros., a minap felvásárolták a The Lord of the Rings Online fejlesztőit, a Turbine-t. Az akvizíció több szempontból is előnyös lesz.

Új infók a Test Drive Unlimited 2 weboldalán

Az Atari frissítette a Test Drive Unlimited 2 hivatalos weboldalát. Az oldalra felkerült egy kérdések-válaszok rész, melyből néhány új információhoz is jutottunk.

UFC 2010 - bemutatkozik a karrier mód

A tegnapi nyúlfarknyi EA Sports MMA videóra válaszként ma megkaptuk a "konkurencia" előzetesét, melyben a karrier módról tudhatunk meg egy-két újdonságot.

Project Natal fényképek bukkantak elő

Kiszivárgott néhány a fénykép, melyek megmutatják a Natal fejlesztőknek szánt rövid használati utasítását és persze a közel végleges kamerát, közelről.

Guinness rekordot döntött a Modern Warfare 2

A Modern Warfare 2 első napján több mint 400 millió dollár bevételt hozott, amivel a legsikeresebben induló szórakoztatóipari termékké vált, s bekerült a könyvbe.

Xbox Live tévéadásról tárgyal a Microsoft?

Kizárólag Xbox Live előfizetők által nézhető tévéadás indításáról tárgyalt a Microsoft a News Corp. egykori vezérigazgatójával. Legalábbis, ha igazak pletykák.

Átállt a Rising fejlesztésére az MGS4 csapat

A PSP-s Peace Walker befejezése után a veterán csapat átállt besegíteni a Metal Gear Solid: Rising fejlesztésébe, míg Kojima saját projektjével van elfoglalva.

Teljesen emberszerű lesz a Brink AI-ja

A fejlesztők ígérete szerint a Brinkben nem fogjuk tudni megkülönböztetni a mesterséges intelligencia által vezérelt játékosokat a valódi emberektől.