Hírarchívum - 2010. április

FPS lehet a következő Silent Hill

A legfrissebb pletykák szerint FPS lehet a következő Silent Hill. A sorozattól alapvetően idegen ez a műfaj, meglepődnénk, ha ez tényleg így lenne.

Az Eyjafjallajökull késlelteti a Bulletstorm-premiert

Az Electronic Arts és a lengyel People Can Fly nagy csinnadratta közepette akarta leleplezni a Bulletstormot, de az izlandi vulkán keresztülhúzta a számításaikat.

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Kissé megfeledkeztünk a legutóbbi toplistákról, de ugye még mindig jobb később, mint soha, ezért pótoljuk a lemaradást - túl sok meglepetésre azért ne számítsatok!

Letölthető a Lost Planet 2 multiplayer demója

Megérkezett a Lost Planet 2 legújabb kipróbálható változata, melyben a játék többjátékos módjába pillanthatnak be a játékosok - indulás letölteni!

Prince of Persia - a kastély ostroma

Emberek, Prince of Persia-fanok, ezt látni kell! A The Forgotten Sands más, mint elődje, hál'isten visszatértünk a régi herceghez. A most látható videó egyszerűen gyönyörű!

Natal a jövőben: dinamikus TV műsorok

A Natal egyik jövőbeni felhasználási módja lehet a TV műsorok személyre szabása, az alapján, hogy például egy focimeccsen kinek drukkolunk. Mert a Natal tudni fogja.

Játékokat is készítene a Resident Evil rendezője

Paul W.S. Anderson, a Resident Evil és a Mortal Kombat rendezője szeretné összehozni a film és a játékok világát, így a jövőben ezen fog dolgozni.

Kevin Butler ezúttal a ModNation Racers reklámban

A zseniális Kevin Butler ezúttal a még zseniálisabbnak ígérkező ModNation Racers reklámban szerepel, mint személyi edző.

James Bond: Bloodstone - versenyjáték Bonddal?

A HMV áruház szerint James Bond: Bloodstone címmel készítik el a régóta pletykált bondos versenyjátékot a Project Gotham Racing alkotói.

Tony Hawk kikotyogta az új játéka címét

Azt tudtuk, hogy lesz új Tony Hawk-játék, azt is, hogy a tavaly bemutatkozott gördeszka-kontrollert fogja használni, de a részletekről erősen hallgatnak az Activisionnél.