Hírarchívum - 2010. április

Még többet fog késni a R.U.S.E.

Sokadszorra tolja el a Ubisoft a R.U.S.E. megjelenését: a második világháborús stratégia mégsem érkezik meg júniusban, hanem szeptemberig kell rá várni.

Sniper: Ghost Warrior - bumm a fejbe!

A Sniper az első videó alapján nagyon ígéretes, kempelős játéknak tűnt, de a mostaniban azért látni szarvashibákat: például a növényzet egyáltalán nem része a tájnak.

Nyerj kódot a Fortix ingyenes letöltéséhez!

Legújabb nyereményjátékunkban Steam kulcsot nyerhetsz a Fortix című magyar mini játék ingyenes letöltéséhez! Mire vársz még? Zsebeld be az ajándékod!

Háromféle kiadást kap a Halo: Reach

Ahogy a Halo 3, úgy a Halo: Reach is három különböző kiadásban lesz kapható: a standard változat mellett egy Limited és egy Legendary Edition is beszerezhető majd.

Red Dead Redemption - a multiplayer módokról

A Red Dead Redemptiont bemutató videósorozat mostani részében a multiplayer módokról tudhatunk meg többet - le is írtuk, ha nem tudnál angolul.

Star Wars: The Old Republic - friss fejlesztői napló

Új fejlesztői napló jelent meg a Star Wars: The Old Republicról A videóban megismerhetjük a harcrendszert, és megtudhatjuk, mik az egyes kasztok erősségei.

Activision: még több Infinity Wardos léphet le

Az Activision közösségi menedzsere szerint valószínűleg még többen fogják elhagyni az Infinity Wardot, és arra is jó esély van, hogy a Respawn Entertainmenthez csatlakoznak majd.

Átlépte a 40 milliót az Xbox 360

Egy újabb konzol érkezett eladási mérföldkőhöz, egészen konkrétan az Xbox 360 lépte át a 40 milliós eladott példányszámot. Ki gondolta volna az első Xbox után?

Lezárult a Mass Effect 2: Kasumi nyereményjáték

Legutóbbi nyereményjátékunkban kisorsoltunk egy Xbox 360 redeem kódot a Mass Effect 2: Kasumi DLC ingyenes letöltéséhez. A nyertesnek gratulálunk!

Hétfőn élesítik a Steam új verzióját

A felújított Steam bétája már hónapok óta elérhető, a végleges változat pedig hétfőn érkezik. Lesz más Steam-újdonság is a hónapban, hiszen jön a Mac-es verzió is.