Hírarchívum - 2010. május

Dragon Ball: Raging Blast 2 első trailer, képáradat

Minden idők legígéretesebb Dragon Ball játékának ígérkezik a Raging Blast 2. Erről mindenki meggyőződhet a most kiadott bemutatkozó videó megtekintésével.

Jövő májusban jön a Killzone harmadik része

A hétvégi bejelentés óta még több információt kaptunk a Killzone 3-ról, így kiderült az is, hogy mikor fog megjelenni a Sony és a Guerrilla új üdvöskéje.

Szeptemberben lesz a Halo: Reach világpremier

Lehullt a lepel, szeptember 14-én egy világpremier keretében jelenik meg a Halo: Reach. Az új Halo három különböző kiadásban lesz kapható.

Ne add el a játékodat, és achievementet kapsz!

Újabban a fejlesztők és a kiadók a kalózoknál már csak a használt játékokat vásárló játékosokat utálják jobban, s változatos módszerekkel próbálják megakadályozni mindezt.

David Jaffe nem az új Twisted Metalon dolgozik

David Jaffe tegnap először utalt arra, hogy nem egy új Twisted Metal-játékon dolgozik. Az új részről sok pletyka szólt, Jaffe pedig egészen eddig nem cáfolt semmit.

Két óra játék egy csík kokainnak felel meg?

Egy brit kezelőorvos változatos példák sokaságával próbálta bebizonyítani legutóbbi tanulmányában, hogy milyen veszélyekkel járhat a játékfüggőség.

Mondd el a véleményed, és nyerj iPodot, PS3-at!

Ismét a véleményedre vagyunk kíváncsiak, hogy ezzel is segíthesd a munkánkat! A kutatás végén 400.000 forint összeértékű nyeremények találnak gazdára!

Test Drive Unlimited 2 - még több érdekesség

A JeuxVideonak volt szerencséje közelebbről is megtekinteni a Test Drive Unlimited 2-t: az ott szerzett élményeikről írtak egy előzetest, így megtudtunk néhány újdonságot is.

Pünkösdi galériafrissítés sok-sok új képpel

Mai összeállításunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint a Bad Company 2, a Halo: Reach, a Kane & Lynch 2, a Madden NFL 11 és a Super Hero Squad Online.

PhysX, APEX és 3D Vision támogatás a Mafia 2-ben

Összeszűrte a levet a 2K és az NVidia. Az együttműködés az új Mafiát is érinti, mely így támogatja majd a PhysX, APEX és 3D Vision technológiákat - írja a Mafia2.hu.