Hírarchívum - 2010. május

Gamekapocs Fórumtalálkozó 2.0 - ne maradj le!

Igen, igen, jól látjátok, idén újra megrendezzük a tavaly nagy sikert aratott, s azóta várva-várt Gamekapocs fórumtalálkozót. Júniusban találkozunk a Halom-hegyen!

Már júliusban megjelenhet a Playstation Move?

Dél-Afrikában beindult az élet, megkötötték az oroszlánokat, felsöpörték az utcákat, mindenki a VB-re készül. Ja, és reklámozzák a PS3 Move-ot is, júliusi megjelenéssel!

Lost: Eltűntek - zenei DLC érkezik a Rock Bandhez

Ma hajnalban véget ért a Lost: Eltűntek, az abc valaha volt legsikeresebb sorozata. A filmtől búcsúzunk, a zenéjét viszont hamarosan viszontláthatjuk a Rock Bandben!

Nem lesz több No More Heroes játék

A Cubed3 magazin munkatársai a hétvégén mikrofonvégre kapták a Suda51 főnökét, aki elmondta, hogy pontot tesznek a No More Heroes című sorozatuk végére.

A Red Dead Redemptioné az év legütősebb startja

A Rockstar legújabb western játéka, a Red Dead Redemption megnyitotta a pénztárcáinkat, sőt az év legütősebb startját tudhatja magáénak.

HWSW: Mégis van magánélet a Facebookon

Több olyan szolgáltatás is indult mostanság, amivel könnyedén áttekinthető, hogy milyen adataink nyilvánosak a Facebookon - írja a HWSW.

Dead Space 2: az űrben senki se hallja a sikoltásod

Befutottak az első hivatalos screenshotok az Electronic Arts űrhorrorjának legújabb részéből. A Dead Space 2 idén ősszel jelenik meg mindhárom platformra.

Killzone 3 hivatalos bejelentés, infómorzsák

A Sony és a Guerilla még az E3 előtt lerántotta a leplet a Killzone 3-ról, melynek grafikus motorján az Uncharted 2 fejlesztőivel dolgoznak együtt.

Kojima tutira megy az E3-ra, de elfoglalt lesz

Hideo Kojima biztosan tiszteletét teszi az idei E3-on, de a két nagykiadó konferenciája után el is hagyja a helyszínt, mert eléggé elfoglalt mostanában.

Gears of War 3 képáradat - lancer is van

Tengernyi friss képet kaptunk a jövőre érkező Gears of War 3-ból, melyek megmutatják az Xbox 360 és az Unreal Engine 3 tartalékait. Ja, és van láncfűrészes lancer is!