Hírarchívum - 2010. augusztus

Portal 2 trailer: Wheatley felszólal

A népszerű brit komikus, Stephen Merchant tolmácsolásában láthatjuk a Portal 2 gameplay jelenetekkel tarkított új előzetesét. Az úriember szolgáltatja ugyanis Weatley hangját a játékban. A komikus a száraz humor képviselője a szigetországban, bele-bele szólt a Valve munkájába az ütős poénok kidolgozásánál.

Olcsóbb extra garancia a PS Plus felhasználóinak

Azon PS Plus felhasználók, akik meghosszabbított garanciát szeretnének vásárolni szeretett PS3 konzoljuk számára, ezentúl 25 százalékkal olcsóbban tehetik meg. Nem tudjuk nem észrevenni a Sony hátsó szándékát, mely a fizetős szolgáltatás felé szeretné terelni a felhasználókat. Mondjuk ha ingyen adnák, annak több értelme lenne.

Interjú a Batman: Arkham City zeneszerzőjével

Kíváncsi vagy az Arkham City epikus dallamainak születésére? Az új Batman játék audio directora felfedi titkait, nem semmi darabok születnek a bőregér következő eljövetelére is. Az OST már az Arkham Asylumban is a játék egyik kiemelkedő elemének számított, az úriember elmondja azt is, hogy szeretné mindezt felülmúlni.

Ma válik elérhetővé a R.U.S.E. PC-s demója

Érdemes ellátogatni Steam-es fiókunkba, hiszen jó eséllyel már kijött a RUSE kipróbálható verziója. Az Ubisoft második világháborút előtérbe helyező játéka egészen innovatív ötleteket vegyít a hagyományos sztenderdekbe belefáradt RTS-fanatikusok számára.

3 év kell a 3D-s játékok széles körű elterjedéséhez

Chris Lewis, a Microsoft szakembere szerint a nagyközönség akkor fogja elfogadni széles körben a 3D-s játékokat, amikor a technológia ára mérséklődik. A családok beruháznak rá, ez nem kétséges, főleg, ha mindez kiegészül a Kinect nyújtotta tapasztalatokkal is.

Halo Reach: Remember Reach élőszereplős trailer

Számos magyar vonatkozású helységnévvel megspékelt Halo: Reachhez kijött a legfrissebb élőszereplős előzetes. Visegrád planétáján például morális kérdésekbe megyünk bele egy fiatal pár hétköznapjaiba betekintve, a háború nagyon közel van, az elhivatottak családtagjaik között bizony ellentétek feszülnek.

Ilyen az Xbox 360 250GB hardveres felépítése

A Microsoft közzé tette az új Xbox 360 250GB belső hardveres felépítéséről szóló részleteket, amely alátámasztja azokat a korai találgatásokat, melyek a géppel kapcsolatban keringtek az interneten. Túl sok meglepetés azért nincsen, a cég a logikus úton lépett tovább.

Dead Space 3 - csak ha a játékosok is akarják

Szép dolog a Visceral Games részéről, hogy nem szeretnék az Electronic Arts néhány más sorozatához hasonlóan túlpörgetni a Dead Space-sorozatot. A stúdió szerint csak akkor készül harmadik rész, ha az emberek tényleg szeretnék, és ha van értelme.

Halo: Reach - a legnagyobb marketingkampánnyal

A Microsoft minden korábbi játék marketingjénél több pénzt fog költeni a Halo: Reach indulása környékén az anyag népszerűsítésére. Ami eléggé félelmetesen hangzik, mert már a Halo 3 reklámhadjárata is annyira brutális volt, hogy annak idején nem hittük el.

Nem lesz hangvezérlés a Kinect indulásakor

A Microsoft csak később fogja engedélyezni a szolgáltatást, mely lehetővé teszi a menük és az Xbox 360 egyéb funkcióinak vezérlését a Kinect beépített mikrofonjának segítségével. Egyelőre nem tudni, mikor aktiválják ezt a szolgáltatást.