Hírarchívum - 2010. szeptember

PlayStation Move - így néz ki szétszedve

Megszokhattuk már, hogy amint egy technikai újdonság megjelenik a piacon, néhány vállalkozó kedvű hozzáértő nekiáll szétszedni az adott holmit. A frissiben megjelent PlayStation Move most azonban szakértő kezekbe került, így a folyamat nem volt hiábavaló.

TGS 2010: Castlevania - Lords of Shadow képáradat

Nem csak egy brutálisan hangulatos előzetest kaptunk a Tokyo Game Show-n, hanem most befutott egy rakás kép is, melyeken megtekinthetjük az új Castlevania fantasztikus külsejét. A Lords of Shadow grafikailag tényleg a generáció egyik csúcspontja lehet.

TGS 2010: Kojima jövőre jelentené be új játékát

Habár az idei Tokyo Game Show szépen lassan véget ért, az utóhírek még most szálingóznak befelé. Kojima rögtön megjegyezte például, hogy jövőre ugyanitt szeretné bejelenteni legújabb játékát. Ami kicsit meglepő, hiszen mindenki azt várta tőle, hogy erre idén kerül majd sor.

GOG.com - bezárással reklámozzák magukat?

A minap minden előjel nélkül a bezárásáról adott hírt a Good Old Games, a lengyel CD Projekt játékletöltő szolgáltatása. A GOG.com igazi ínyenc falat volt a PC-s játékosok számára, a hirtelen rossz hír fel is háborított egyeseket - nekik szólunk: úgy néz ki, bezárásról szó sincs, ez csak marketingfogás.

Ilyen lenne az Assassin's Creed az űrben

Férfi assassin és női assassin, egyiptomi assassin és indián assassin, szuperhős assassin és űrbeli assassin - a rajongók fantáziája végtelen, számtalan kellemes percet szereztek a Ubisoft munkatársainak egy-egy mesterművükkel. Így képzelik el ők az Assassin's Creedet.

TGS 2010: Kamerás videókon az új Final Fantasy-k

A Square Enix tartotta magát a korábbi ígéretéhez, s valóban kiállította a Final Fantasy Versus XIII-at és a Final Fantasy Agito XIII-at, azonban a külső szemlélődő legnagyobb bánatára megtiltotta, hogy bárki is felvételt készítsen a készülő játékokról. Azért néhányan megpróbálták, íme az eredmény.

BioShock Infinite - az első gameplay jelenetek

Geoff Keighley és a Gametrailers TV visszatért, méghozzá nem is akármilyen anyaggal! A Star Wars: The Force Unleashed II, a LittleBigPlanet 2 és a Fallout: New Vegas bemutatása mellett az új BioShockra is szakítottak némi időt - most láthattok először gameplay jeleneteket a játékból!

TGS 2010: Készül a Tekken Tag Tournament 2

Kellemes meglepetés Katsuhiro Haradától és a Namco Bandai-tól: készül a Tekken Tag Tournament 2! A verekedős játék megjelenését egyelőre ugyan kizárólag játéktermi gépekre ígérik, mégis szinte biztosra vehető, hogy később konzolokon is tiszteletét fogja tenni az anyag.

Szépen nyitott itthon a R.U.S.E.

Noha csak az utolsó helyen végzett a legjobb tíz között, a Ubisoft második világháborús stratégiája bebizonyította, hogy van még mit és hogyan feldolgozni a történelem ezen cseppet sem derűs korszakának a segítségével. Ja, és már nem vezet a The Sims második része.

Új színekben pompázik a Nintendo DSi XL

Egy utolsó vérfrissítés a DSi-n a Nintendo 3DS bemutatkozása előtt: októbertől Magyarországon is kapható lesz a Nintendo DSi XL kék, zöld és sárga változata. Érdemes akkorra időzíteni a DS-vásárlást egyébként, mert abban a hónapban jön Európába az új Professor Layton játék is!