Hírarchívum - 2010. szeptember

Boltokban a Dead Rising 2, itt az utolsó trailer

Megérkezett a Dead Rising második része, Chuck Greene láncfűrészeket erősít az evező két végre, és beleveti magát a zombihadsereg sűrűjébe. A megjelenést megünnepelendő a Capcom kiadta a játék launch trailerét is, amelyben két percig bámulhatjuk a kaszinóvárosi vérontást - a tolókocsis megoldás üt!

DmC - a régi Dante már nem volt elég cool

Az új Devil May Cry bejelentésével kapcsolatban az egyik leginkább meglepő fordulat az volt, hogy a készítők teljesen lecserélik a már jól bejáratott főhőst. Teljesen új Dantét, és teljesen új hangulatot kapunk, ám ez egyelőre nem mindenkinek nyerte el a tetszését.

Sűrítené a Halo-megjelenéseket a Microsoft

Phil Spencer alelnök szerint jelenleg nem elég gyakoriak a Halo-megjelenések, a két éves szünetek már nem működnek. Hozzátette, nincs szó arról, hogy évente dobálnák ki az új játékokat, de azért az évről-évre megújuló Call of Duty érdemeit elismeri: mint mondta, van mit tanulni az Activisiontől.

Kihagyhatja végül a PC-t a Super Street Fighter IV

A Capcom jelenlegi álláspontja szerint nem jelenik meg PC-re a Super Street Fighter IV, noha az előző játék szépen szerepelt ezen a platformon is. A készítők nem zárják ki, hogy egyszer majd boltokba kerülhet az anyag, addig viszont muszáj lesz valami hatékony védelmet találniuk a kalózok ellen.

Interjú az új Assassin's Creed rendezőjével

Kevesebb, mint két hónap van hátra az Assassin's Creed: Brotherhood boltokba kerüléséig, a szerencsés bétateszterek pedig már októbertől játszhatnak a játékkal. A Gametrailers stábja rövid videointerjút készített az új rész küldetéseinek rendezőjével, fogadjátok sok szeretettel!

Kitudódtak a 3DS technikai paraméterei

A most kiszivárgott jelentések tűnnek a leghihetőbbek mind közül. Az IGN-nek nyilatkozó, a Nintendo belső munkatársa szeretné megőrizni anonimitását, elmondása szerint részt vett a kézikonzol fejlesztésében, s bár hivatalosan nem erősítették meg az adatokat, erre sem kell sokat várnunk.

TGS 2010: Csini Booth Babe-k akcióban

A távol-keleti leányzók szerelmesei tobzódhatnak leginkább a Gametrailers összeállítását vizslatva, hiszen a múlt héten, Tokióban a legújabb japán játékok mellett bizony dögösebbnél-dögösebb, mandulaszemű tündérek ácsorogtak.

Diablo III: hatvan szinten át fejlődhetünk

A Blizzardhoz közel álló Blizzblues.com első kézből tudatta a nagyérdeművel, hogy a Diablo III-ban a maximálisan elérhető szint 60 lesz, hasonlóan a World of Warcrafthoz. A készítők hosszas huzavona után hozták meg ezt a döntést, szerintük így megélt sikerélmény is nagyobb lesz.

LittleBigPlanet 2 bunyós játékként és FPS-ként

Javában zajlik a LBP 2 bétatesztje, szerencsére az élelmes és kreatív felhasználók szemérmetlenül izgalmas új tartalmakat generálnak a játék szerkesztői felületének segítségével. A játék sokszínűségéről tanúskodik, hogy a Street Fighter 2 és az FPS-ek szerelmesei sem maradnak szárazon.

A Visceral már a Dead Space 3-on ötletel

A Visceral Games akármeddig folytatná a Dead Space-sorozatot, viszont csak akkor, ha a rajongók és a kritikusok is kellően támogatják őket - ti vegyetek játékot, mi majd pontozunk, és akkor a Visceral szerint a huszadik Dead Space-t is meg fogják csinálni.