Hírarchívum - 2010. szeptember

Nehrim - teljes módosítás az Oblivionhoz

Egy német csapat négy éve dolgozott a Nehrimen, most pedig végre befejezték a fejlesztést: a The Elder Scrolls IV: Oblivion új módosítása gyakorlatilag egy ingyenes játék, minden porcikájában profi munka. A több, mint másfél gigát nyomó kiegészítő angol és német nyelven is elérhető.

Új ingyenes autó a Need for Speed: Worldhöz

A Need for Speed World nemrég vált ingyenessé, és már akkor megígérték a készítők, hogy folyamatosan bővítik majd az online autóversenyt. Márpedig az ígéret csak úgy jó, ha betartják: érkezett is egy ingyenes Mazda, amit bárki letölthet a játékhoz.

TGS 2010: Folytatódik a Gran Turismo videóáradat

Ahogy közeledik a Gran Turismo ötödik részének megjelenése, úgy sűrűsödnek a különböző trailerek és gameplay felvételek a játék körül. Most éppen a Tokyo Game Show termését gyűjtöttük össze - öt új videót láthattok a novemberben érkező szimulátorról!

TGS 2010: Újabb Deus Ex kedvcsináló érkezett

A Deus Exet megálmodó Warren Spector ugyan most az Epic Mickey munkálataival foglalatoskodik, a sorozat előzményeit feldolgozó Human Revolution így is ígéretesnek tűnik. A TGS-en bemutatott trailer japánul már napok óta elérhető, mostanra érkezett meg angolul is.

Sony: összejön a 15 millió eladott PS3 idén

A Sony optimista, korábban 15 millió eladott PlayStation 3-mal számoltak az idei pénzügyi évre, Kaz Hirai szerint pedig minden esély megvan arra, hogy teljesítik a kitűzött célokat. Jövő héten jön a következő firmware egyébként, amelynek köszönhetően 3D-s filmeket is nézhetünk a konzolon.

TGS 2010: Zombikkal érkezik az új Yakuza

A Tokyo Game Shown bejelentették a Yakuza legújabb részét, amely minden korábbi epizódnál betegebb lesz. A készítők szerint a hangsúly a pusztításon volt, többek között ezért küldenek majd egy csomó zombit a játékos nyakába. Hogy ide mikor érkezik meg, azt ne kérdezzétek...

Leállnak az All Points Bulletin szerverei

A Project: MyWorldöt még sikerrel tovább tudták passzolni, többre viszont nem futotta: az első Crackdownt fejlesztő RealTime Worlds végleg bezárja a kapuit, az All Points Bulletin szerverei pedig leállnak. A játék három hónapot sem élt meg, utólag sem vette meg senki.

TGS 2010: Elkészül végül a Team Ico Collection

Hónapokig pletykáltak róla, a közönség és a sajtó úton-útfélen arról kérdezgette a Sony-t, hogy mikor készül el, és tessék: hivatalosan is bejelentették a Team Ico Collectiont, amelyben az ICO és a Shadow of the Colossus felújított, PlayStation 3-as változatai kapnak helyet.

NFS: Hot Pursuit - rendőrösdi és az Autolog

A Criterion olyan szinten dicsekszik az Autolog névre keresztelt online funkciójával, hogy a játék érdemi része szinte már elsiklik mellette. Rendben, invitáljuk meg ingame egyik haverunkat némi rabló-pandúr erejéig, majd győzzön a jobb. A karhatalom szerepében szinte megnyílnak a határok.

TGS 2010: Vanquish - örültebb, mint valaha

Tokióban imádják Mikami hamarosan megjelenő új játékát, mely nem titkoltan a zsánerben tapasztalható lomha sebességére cáfol rá. A Vanquish mindenre rákapcsol, most egy majd' három és fél perces büntetős mozgókép formájában győződhetünk meg róla.