Hírarchívum - 2010. szeptember

Friss Enslaved trailer a megjelenés előtt

Még körülbelül három hét van hátra a fantasztikusan hangulatosnak tűnő Enslaved megjelenéséig. Az új trailer a játék demójában lelhető fel, és különös figyelmet érdemel a végén látható ötemelet magas robot-skorpió boss. Eléggé ambíciózus, meg kell hagyni!

Új Wii-exkluzív Wormsön dolgozik a Team 17

A Worms Reloaded jól sikerült, a Team 17 sikerrel támasztotta fel a sorozatot a PC-ken. Itt az ideje azonban más platformokkal foglalkozni, ebben a szellemben készül most a következő Wii-exkluzív rész, a Battle Islands. A játékban szokás szerint egy csomó mindent testreszabhatunk, most például a fegyvereket is!

Késik az online co-op az új Lara Croft játékhoz

A Guardian of Light sajnos megjelenésekor nem tartalmazta az online kooperatív lehetőséget és a sajnos a beígért kiegészítés sem akkor érkezik, amikor azt a fejlesztők korábban nyilatkozták. Öröm az ürömben, hogy ezen felül öt DLC-t is bejelentettek a játékhoz.

Járművekkel jön a Batman: Arkham City

Újabb információk szivárogtak ki a Batman: Arkham Asylum folytatásáról. Az új játék sokkal nagyobb játszóteret ígér, mint az elődje, ezért a fejlesztők változatos módokon próbálják megkönnyíteni az utazó játékosok dolgát. Közben az is kiderült, hogy a korábban emlegetett multiplayer mód, valójában co-op mókát takar.

F1 2010: Tölthető a magyar nyelvű kézikönyv

A hazánkba érkező F1 2010 példányokhoz sajnos csak angol nyelvű kézikönyvet csomagol a forgalmazó, szerencsére a játék rajongóinak maroknyi csoportja lefordította nekünk azt ékes anyanyelvünkre, hogy a bonyolultnak tűnő beállításokat és tippeket ki tudjuk silabizálni. Mindezért persze egy lukas garast sem kérnek.

Planet Michael - az első Michael Jackson MMO

A Michael Jackson: The Experience ötlete még tetszett, voltaképpen egy táncos karaoke játék teljesen jól működhet a Kinect, a Move és hasonló kütyük segítségével. De egy MMO, ami Michael Jackson munkásságára épít? Rendben, kedves SEE Virtual Worlds, ti tudjátok...

Wii 2-re is megjelenhet a Devil's Third?

Tomonobu Itagaki, a Team Ninja ex-fejese és a Ninja Gaiden atyja egy interjúban nemrégiben új játékának adottságairól beszélt. A Devil's Third technológiája jól skálázható, és könnyen lehet, hogy az eddig még be nem jelentett hardverekre is megjelenhet.

Játék készülhet az Eredet alapján

Úgy néz ki, játék készülhet az Inception (itthon Eredet címen mutatkozott be a film) alapján. A hírt maga Christopher Nolan, a mozi atyja jelentette be, akinek egyébként nincs szerencséje a videojátékos adaptációkkal: legutóbb a The Dark Knight átirata landolt a kukában.

10 percen át mozog a BioShock Infinite

A múltkori, összevagdosott ízelítő után megérkezett a teljes előzetes: 10 percen át bambulhatod a 2012-ben érkező BioShock Infinite gameplay jeleneteit. Ken Levine és csapata valószínűleg nem tökölnek majd a multiplayer móddal, minden erőforrás az egyjátékos részre megy el, amit érezni is.

F1 2010: 50 érv, amiért jó a törésmodell

Számos kétkedő akadt, aki szerint a napokban a boltokba kerülő F1 2010-ben a törésmodell és a fizika nem lesz a toppon. A Gamesradar látványos videóját megtekintve minden kételyünk a feledés homályába veszik, a Codemasters kitett magárét rongyolódó kasztnikat tekintve.