Hírarchívum - 2011. február

Jurassic Park: The Game - itt az első trailer

Ma már ez a második hírünk a Telltale Games háza tájáról, ők munkálkodnak ugyanis a soron következő Jurassic Park és a The Walking Dead játékon is - előbbiből kaptuk meg most az első mozgóképes anyagot, melynek végén a megjelenési dátumról is lehull a lepel.

HWSW: Ban vár a hacket használó PS3-tulajokra

A Sony nem tud mit kezdeni a PlayStation 3 törésével, de a tőle telhető legjobb módon igyekszik megvédeni a felhasználóit a hacket használó csalóktól. A gyártó közleménye szerint kitiltják a PlayStation Networkről a hackereket, írja nagytestvérünk, a HWSW.

Filmszerű történetet kapnak az EA sportjátékai?

A Fight Night Champion sztorimódja olyannyira jól sikerült a játék producere, Mike Mahar szerint, hogy nagyon is elképzelhető, hogy a kiadó a jövőben más sportjátékaiban is hasonlóan filmszerű kampánymódok kaphatnak helyet. Vége a bajnokságok sablonos monotonságának?

Itt az első Dragon Age: Redemption trailer

Ki hitte volna, hogy webes minisorozatot kap a Dragon Age? A frencsájz promótálására jól rágyúr az EA: képregény és iPhone-játék, és persze a Bioware szerepjátéka után hamarosan érkezik az élőszereplős széria is Felicia Day főszereplésével. Merje valaki azt mondani, hogy a rajongók unatkozni fognak.

Újabb Forza Motorsport 4 részletek

A Turn 10 még magasabbra tette a lécet, eltökélt szándéka, hogy a legreálisabb autóversenyzős címet hozzák el a piacra, mely egyeduralkodó lehet a konzolokon. A durvább álomverdákat, mint a Bugatti Weyront 3D-lézerekkel szkennelik be a tökéletes élethűség kedvéért.

The Walking Dead játék készül a Telltale-nél

A tengerentúlon nagy népszerűségnek örvendő zombis filmsorozat, a The Walking Dead is játékadaptációt kap, méghozzá a Vissza a jövőbe játékot is fejlesztő Telltale Games jóvoltából. A Frank Darabont nevével fémjelzett szériában Rick Grimes sheriff igyekszik túlélni az élőholtak rohamát.

Nem lesz Move-támogatás a Portal 2-ben

A Valve megerősítette, hogy a korábbi felvetések hamisnak bizonyultak, a Portal 2 nem támogatja a PlayStation Move vezérlőt. Szerintük a német PS Blog bejegyzéséből készült rossz fordítás indította el a pletykákat. Marad a hagyományos terelgetés, de nincs is baj ezzel.

Áprilisban jön az Operation Flashpoint: Red River

A Codemasters megerősítette, hogy taktikai FPS-ük legújabb darabja még tavasszal meglátja a napvilágot, s már csak a végső simítások vannak hátra a munkálatokból. Az új rész legnagyobb erőssége egyértelműen az, hogy a kampányt kooperatív módban is végigtolhatjuk barátainkkal.

Velős Bulletstrom trailer érkezett

Ne aggódjatok, most nem egy újabb nyúlfarknyi Bulletpoint-videóval lehetünk gazdagabbak, hanem egy viszonylag hosszú, számos játékmeneti pillanatot bemutató delejes előzetessel. Nyakunkon a megjelenés, a Bulletstorm visszahozza a régi önfeledt lövöldözős játékok hangulatát.

Egyre biztosabb a konzolos Diablo III

Még egy Diablo-hír mára, és nem is akármilyen: a Blizzard producert keres a konzolos Diablo III-hoz. Bár bejelentés egyelőre nem volt, úgy tűnik, a találgatásoknak és a várakozásoknak vége: ha minden jól megy, konzolokra is elkészül a Diablo harmadik része.