Hírarchívum - 2011. február

inFamous 2 - megvan a megjelenési dátum

A Sony végre hivatalosan is bejelentette az inFamous második részének megjelenési dátumát, igaz, egyelőre csak az amerikai premier napja ismert. A kiadó emellett megerősítette, hogy a Hero Edition létezik, a 100 dolláros gyűjtői változat egy raklapnyi érdekességgel várja majd a rajongókat.

Újabb három címet jelentett be a Telltale

Úgy tűnik, a Telltale Games magasabb fokozatra kapcsolt, a tegnapi két bejelentésük után újabb három játékot jelentettek be úgy, hogy mindezeken felül egyébként is dolgoznak két címen. Profilváltás nem lesz, a srácok epizodikus kalandjátékokkal erősítenek a jövőben is, de ezt nem akármilyen nevekkel teszik.

Modern Warfare 3 - újabb Ghost-pletykák

Az Egyesült Királyságban megjelenő hivatalos PlayStation Magazine olyan információkat tett közzé, mely megerősíti a korábban felreppent spekulációkat, miszerint a Modern Warfare 3 előzménye lesz a sorozatnak, és a főszerepet a koponyás maszkjáról elhíresült Ghost kapja majd.

Egy hetet csúszik a Shift 2: Unleashed

Az EA megerősítette, hogy a tervezettnél egy héttel később kerül a boltokba, az NFS: Shift 2 - Unleashed. A Slightly Mad Studios még tovább csiszolja a félig arcade, félig szimulátor versenysorozatának következő fejezetét. Ha hihetünk a fejlesztőknek, tényleg a cockpitben érezhetjük majd magunkat.

Hivatalosan is készül a Medal of Honor 2

A Medal of Honor producere, a terebélyes szakállal megáldott Greg Goodrich tegnap a hivatalos Medal of Honor blogon megerősítette, hogy valóban készül háborús FPS-ük következő része. Bár az előző fejezet kritikái nem tündököltek, mégis 5 millió darab talált gazdára belőle, szóval itt az idő a hibák orvoslására!

Búcsúzunk a Bizarre Creations-től

A Project Gotham Racing fejlesztői a közelmúltban hivatalosan is lehúzták a rolót, tegnap egy megható videó került fel a netre, ahol egy együtt érző rajongó, Eamon Urtone búcsúzik a játékiparban 17 éve jeleskedő stúdiótól. Most tényleg egy olyan csapatot nyírtak ki, ami nem érdemelte meg.

Homefront - dübörög a játékmenet

A való világban kicsit lenyugodtak a kedélyek Észak-Korea és az Egyesült Államok között, a THQ Homefrontjában viszont Kim Dzsong Il csapatai már a jenkik földjét szállják meg. Az ellenállás gondolata a hű hazafiak körében cselekvésre sarkallja a népet. Két mozgóképet nyújtunk át Nektek.

Januárban is a Black Ops volt az amerikai kedvenc

Az NPD Group közzétette a januári toplistáját az amerikai játék- és konzoleladásokról, s bár a piac szinte minden szempontból gyengébben szerepelt a tavalyi évhez képest, a kiegészítők értékesítései szerencsére javítanak egy picit az összképen. A slágercím továbbra is a legújabb Call of Duty volt.

A Nintendo még hisz a lemezes játékokban

A japán cégóriás szerint hiába növekszik a letölthető játékok és az új platformokra tervezett digitális tartalom piaca, a fogyasztók szokásai alapján ez nem volt jelentős hatással a hagyományos, dobozos szoftverek eladásaira. Még jó sokáig lesznek fizikai adathordozók, bármit is mutat a tendencia.

Új DLC-t kap az Assassin's Creed: Brotherhood

Bár a Ubisoft az ideje nagy részét a PC-s Assassin's Creed: Brotherhood hegesztésével tölti, szerencsére a konzolos játékosokat sem fogja frissítés nélkül hagyni: március elején érkezik a játék új DLC-je, amelyben nem csak a többjátékos módhoz, hanem a történethez is találunk kiegészítéseket.