Hírarchívum - 2011. április

Mortal Kombat: Legacy - itt a második rész

Nem várattak minket sokáig a Mortal Kombat webes filmsorozat alkotói: máris itt a második epizód! A történet ott folytatódik ahol abbamaradt, igaz, új karaktereket nem köszönthetünk. A minőség nem ugrott meg túlságosan, de bőven elegendő a rajongók számára. Vajon Kano győzni fog?

Visszatér a budapesti Game Developers Forum

Egy év kihagyás után idén is megrendezik a Game Developers Forumot, mely a megszokott módon ezúttal is azokat a játékosokat várja, akik komolyabban érdeklődnek a játékfejlesztés iránt. Hogyan készülnek a játékok? Mennyi munka van bennük? A Crytek is beszél majd erről többek között.

Érkezik a Duke Nukem képregény

Csajok, bikini és földönkívüli disznók - a Duke Nukem játékok szokásos, némileg blőd szentháromsága képregény formában is tiszteletét teszi. Alig négy dolcsiért magunkévá tehetjük a 32 oldalas füzetet, ám egyelőre csak az amerikai piacra szánják. Remélhetőleg Európába is importálnak majd egy-két példányt.

Újabb traileren az Inversion

A legutóbbi élőszereplős videó csupán a hangulat megteremtésében segédkezett, ezúttal már renderelt előzetesnek örülhetünk a Saber Interactive legújabb projektjéből. A gravitációval való játszadozás adja a TPS igazi magvát, a fizika erejét fordíthatjuk a megszálló ellenség ellen.

Dátumot kapott az Under Siege

Szép csendben készült a Seed Studios RTS-e, el is feledkeztünk már róla, hogy már tavaly decemberben meg kellett volna jelennie. Pedig nem érdemes, hiszen az Under Siege azon ritka játékok egyike, mely a valós idejű stratégia műfajában hódit PlayStation 3-on. A hónap végén letölthető lesz.

Először mozgásban az Uncharted 3 multija

A Naughty Dog arra gyúr, hogy a PlayStation 3 egyik legéletképesebb multiplayerét tegye le az asztalra az Uncharted 3-ban, mely közkedvelt és kikerülhetetlen szereplője legyen az online csatáinknak. Végre mozgás közben is megtekinthetjük, hogy a fejlesztők miként látják a többjátékos mókát.

SOCOM 4 - a technológia háttere

Igen közel van már a Zipper Interactive legújabb taktikai shooterének megjelenése, így tovább fokozhatjuk a kedélyeket egy, a kulisszák mögé betekintő videó segítségével. Megnézhetjük milyen csodás technológia dorombol a SOCOM 4: U.S. Navy SEALs mögött. Rajongóknak kötelező!

Normális minőségű Prey 2 látnivalók érkeztek

Pár hete csupán kétes minőségű szkenneknek örülhettünk, most azonban a Game Informer jóvoltából befutottak tisztességes minőségű képek is a Prey 2-ből, s hozzájuk némi új infó lövöldözős játékból. Az önálló felfedezés lesz a cím középpontjában, narratív szempontból nem kevés az eltérés az előd után.

Új Batman-játékot készít a Warner Bros.?

A kiadó nemrégiben több domain nevet is bejegyeztetett, melyek kétségtelenül arra utalnak, hogy új akciójáték van készülőben kedvenc denevéremberünk főszereplésével. A pletykák szerint akár folytatása lehet az Arkham Citynek, de a legvalószínűbb, hogy letölthető arcade játékkal lesz dolgunk.

Új RAGE trailer - egy halott város titkai

A Bethesda végre kitett magáért, több mint ötperces, lélegzetelállító előzetessel jelentkezett a technológiai szempontból is kívánatos RAGE-ből. A videó a játék aktuális verziójából készült - eddig se volt piskóta, de ezek után kellően felgyorsult a pulzusunk. Finom csemege, így a nap végére.